![]() |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
Quote:
va rog mai dati-mi si mie niste sugestii sa ma orientez mai bine:D ( o fi prea butucanos:?: cum sa il fac):rolleyes2 |
daca tu imi dai o poza fix din fata cu masina iti pun eu bara de cn ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
doar atata am reusit sa fac...claritatea nu era f buna
|
mda:confused2 mi-se pare mai butucanoasa .....
oricum mersi mult man pentru munca depusa;) ps:cu o bara cromata si eventual un spoiler micut dedesupt poti?:D |
Pune-i direct bare originale. Este o masina clasica, careia nu-i sta bine cu plastic.
|
2 Attachment(s)
doar atata am reusit sa fac ...sper sa iti faci o idee:lol:
|
de ce nu incerci sa pui o bara din 3 segmente? pe fata ma refer, am mai vazut dacii ca ale tale cu 4 faruri cu bara de plastic din 3 bucati si aratau foarte bine:D parerea mea acum
|
Sa o faca dupa VT-ul lui Alex. Ar fi perfect asa, bineinteles cu mici modificari la fusta de sub bara.
|
maine ma duc la remat si poate am norocul sa gasesc 2 bare cromate in stare buna...... tineti-mi pumni:D
|
5 Attachment(s)
cateva atentii primite de 1 martie......:ciggy: la care nici pisica nu-i poate rezista....:D
|
foarte bn foarte bn merge treaba.cat au costat pivotii?imi spui p mess, pisoiul e mascota :D
|
Pai mai Razvan, cum vine asta: intrebi pe topic si raspunde pe mess??? :))
poate sunt si altii curiosi de pret. 370 cu 430, in total 160 La #140 era cu B nu cu P |
Nu ai gasit bari cromate ?
|
Quote:
iar in legatura cu mine o sa ma iau si eu de tine ;)si tu mai faci greseli .....( e 330 cu 470 )totalul fiind tot 1600 :poke: shantzule am umblat, am cautat ,am gasit ,dar nimic demn de masina mea....poate sunt eu mai pretentios:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning