![]() |
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean!
Nu facem comparatie decat la ceea ce ine "doare" pe noi, masinile, nu ca nu ar mai fi si altele de comparat.
Cele 6 benzi de care zici , asa le-am prins. Prietena mea care e de acolo mi-a spus ca nu e chiar demult schimbarea asta si ca e mult mai bine cum au facut acum acele sensuri unice. In trecut traficul era infernal. Eu l-am prins direct pe asta "6 pe-o directie" si imi place. Cel putin pana la spital faceam foarte putin si e destul de mers (Uzina 2 Crafil - Sp. Militar) |
are totusi cam 3 ani de cand e modificata in asemenea fel strada, si in plus, au scos liniile de tramvai 8)
|
anul trecut cautam o adresa anume din Brasov..si ma orientam pe gps: am ajuns foarte frumos pe contrasens pe o strada cu 6 benzi cu sens unic. am mers cam un km fara sa imi dau seama pana am vazut 6 masini plecand de la semafor si venind spre mine [horror]
|
Quote:
|
:))) te'ai intors la 180 grade si dai tare =)))
|
ce parere aveti despre cei care au cedeaza trecerea sau stop si iti dau flasuri iar tu fara sa ii lasi tot se baga ? Eu azi l-am pocnit pe unu asa cu masina de servici ! tot el tare in gura iar eu am tacut si nu am facut amiabil cu el tocmai ca sa vina politia si sa ii retina permisul. Am fost Carcotas dar asta am crezut si cred ca merita cei care se cred king of road !
|
deobicei cand situatia o cere ii las pe cei "suferinzi" de prioritate.Insa eu sunt cel care le da flash sa treaca. Daca intr-adevar eu nu observ..si vad ca e incurcata circulatia din cauza respectivului [iar el imi face flash si se tot baga] il las.
Am intampinat in schimb si situatii cand nenea se grabea pur si simplu sau masina era de asa natura incat ii conferea prioritate [prioritate de masina mare sau prioritate de ciumegus]....am franat ..ocolit..dat trei-patru injuraturi printre dinti si mers mai departe:evil: |
ca tot veni vb de melteni..gasit pe blogul unui cunoscut
boul din imagine spala masina in gradina botanica: http://padurarup.blogspot.com/2010/1...i-noi-azi.html |
desi e carunt omul , ar trebui sa aiba oleaca de creier in cap
LE : o sa revin in forta cu poze cu parcari adevarate, ca doar incep sarbatorile iasului , si parcarile sunt cat mai pe trotuar posibile |
2 Attachment(s)
Audi...da nu vede:lol:
|
Tot frumos este :))
|
8 Attachment(s)
:twisted:
|
2 Attachment(s)
:neutral:
|
romanul e super inventiv cand e vorba de locuri de parcare :))
|
4 Attachment(s)
o tipa il conducea.......:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning