![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
in grila din fata, in spoiler.
|
mai precis unde?:-?
|
2 Attachment(s)
"UPDATE" mic
|
4 Attachment(s)
inca cateva poze...
|
Nu-l prinde deloc cu stickerul ala... cel putin mie nu imi place deloc.
|
Urat rau parasolarul ala cu scris ... :(
|
nustiu dc va pare urat, mie imi place ca daca nu imi placea nu imi puneam :-??..dar ma rog gusturile nu se discuta
|
Trebuie sa stii sa accepti si o idee in contradictoriu.
Nu arata pentru ca e prea mare, prea grosolan pe masina. Alege ceva mai ... micut, finut... cum vrei tu sa zici. La culoarea masinii nu merg nici capacele negre... In locul tau as desfiinta capacele si as face jantele din fabrica albe. ;) |
jantele din fabrica sunt negre, pentru ca avea un contrast( jantele negre si capacele arginti), eu le-am inversat culorile dar o sa le fac ca inainte
|
Quote:
|
da robert stiu :D...am luat negru pentru jante deja, inca mai caut argintiul perfect ca nu gasesc argiutiu frumos ce am gasit pana acum a fost ori prea deschis ori prea inchis:(
|
Eu ma refeream sa faci janta alba - alba. Fara alte capace.
|
jantele de tabla sa le fac albe?..am vazut pe un matiz albastru cealalta culoare mai inchisa, se vedea super urat
|
1 Attachment(s)
Vopseste jantele negre si capacele in stilul acesta, e de pe mtzclub poza si dau chiar dragut capacele vopsite asa, ai putea incerca daca vrei.
|
idee foarte frumoasa:X, dar la mine pe culoarea mea cum sa fac:-?..tot argintiu buza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning