![]() |
Re: TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
a fost frumos...pacat ca a fost slaba muzica...adica mai deloc....(azi dum.)
multumim pentru gazduire la mai multe evenimente!!! |
Soricelu' ai tot respectul meu.Sa vii de la Bucuresti special pentru drift,esti de apreciat.La fel si Filip cu e30 si Razvan cu 328i care se duc la multe etape prin tara.
Cu muzica am dat chix azi.Ne pare rau.Las' ca s-au auzit mai bine ursii cantand:-) Sa "porti" cu placere catalizatorul :)))) |
Felicitari la toata lumea prezenta ! :D
Mouze .. mi-a placut foarte mult prezentarea ta de drift ... "masina electrica" ... numai gumele se auzeau ... motorul .. nu :lol: ... felicitari ca ai reusit sa faci drifting cu o masina stock(ai fost de nota 10) !!! |
Felicitari pentru masina Mouze. Sunt baiatul care a venit si te-a intrebat ce motor ai si daca e stock inainte sa intri. Respect. Am niste poze cu masina daca vrei sa ti le trimit. Si cine are mai multe poze de acolo sa le posteze sau sa-mi dea un pm cu id-ul de messenger. Va rog frumos ca mie mi s-au sters din camera.
|
48 Attachment(s)
Vars si yo cateva poze.........sper sa va placa..........filmulete mai incolo :lol:;)
|
Si o rugaminte la voi: Care are filmuletu cu BT 86 COX in a 2 a runde de drift, cand sparge cauciucurile???
Si daca sar puta un clasament la proba de drift!! Multumesc!! Respect!! |
Quote:
Locul II - MOUZE - E30 Locul III - Razvan - E36 |
Ce pot sa spun a fost super frumos chiar mi a placut .... a fost si soare cauciucuri incinse=P~ Fetitze si masinile :X ca pentru asta am fost .... am sa postez niste poze de ieri adik duminica dupa ce le voi descarca... Felicitari inca o data pentru cei care au organizat si pentru cel cu Nissanul Silvia care mi a placut super mult
|
A fost show maxim (duminica , pt ca atat am prins) , fum , cauciucuri sparte , drifturi ..faze amuzante , caldura si un show in adevaratul sens al cuvantului. Felicitari HPR si restul organizatorilor , un mare BRAVO pt KNS, HAI si GTT , si fel celor care au castigat premii si tuturor participantilor :)
poze ? :) |
Are cineva poze cu CEL MAI MIC PARTICIPANT? Masinutza cu telecomanda?
|
Felicitari tuturor pentru munca depusa ! A fost intr`adevar un show de exceptie, felicitari HAI & KNS, doi baieti de exceptie, modesti si prietenosi, felicitari Gabi Onofrei care ne-a incantat cu bestiile lui, felicitari tuturor celor ce au participat si ne-au incantat cu masinutele lor, bravo ROX pentru initiativa la drift ! ( data viitoare o sa fie mult mai bn, mama ei d electronica ) astept cu nerabdare urmatorul eveniment de genul acesta, si cand spun asta cred ca vorbesc in numele tuturor care au fost prezenti acolo.
|
organizatorii afisati va rog timpii de la accelerare ...
|
https://www.youtube.com/watch?v=pbjYx...e=channel_page
vreau si eu daca mai are cineva poze cu octavia galbena la accelerare. |
Timpii vor fi afisati maine seara cel tarziu.
Edit: Are cineva poze/filmulete cu Audi S2 de la accelerare/indemanare? Multumesc mult. |
a fost super mie mi a placut .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning