![]() |
Re: Piese Second mai multe marci
Salut ,
Da avem ceva piese sa imi spui ce vrei... |
1 Attachment(s)
Salut!
Pentru Chevrolet Aveo 2007, 5 usi ai piese? - modelul din poza Posibil identice cu Chevrolet Kalos. Ma intereseaza disponibilitate si pret pentru: -> usa stanga fata + balamale. Doar usa fara interne; -> bara fata + intaritura. Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
Nu mai am nimic la aveo momentan. @astra f - nu mai am consola sorry |
up...
|
up...
|
salut, pentru un renault clio , piesa noua, radiator apa, antigel , piese sh far stanga pe gri sau dreapta pe negru cu toate prinderiile , capota motor si grilele de plastic de la bara fata, in pret pt fiecare in parte daca se poate.
|
salut am nevoie de o pompa benzina la un golf 3 din 1994 combi
cod motor AAM serie sasiu wvwzzz1hzrw089249 merci! (eventual te sun maine)salut. |
Quote:
Imi trebuie motorul sa stiu de cat e pt piesele noi. La sh nu am decat far dar pe dreapta @domi - trebuie sa stiu de cat e motorul si daca e monopunct sau multipunct |
Quote:
|
Salut ,
Nu mai este pe sh numai nou daca te intereseaza. |
Quote:
multumesc |
Salut am mare nevoie de o usa de opel astra g cea de la sofer de preferat sa fie gri metalizat(z147) si scaunele pe fata.
|
Quote:
@astra g - Am usa dar pe alb sau rosu 480 ron Scaunele - 300 ron ambele scaune |
Salut . Ma intereseaza punte spate pentru Passat 3bg 1,9 TDI anul 2001 ( "Cocoshatu`")
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning