Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

nutzuXXL 25-12-09 16:16

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .

CRACIUN FERICIT !!!

bodyspeed 25-12-09 19:09

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc :D

Aaronnel^ 25-12-09 23:53

Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?

CocoT 28 26-12-09 06:25

Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... :) La ce pret!?

hadpeter 26-12-09 10:05

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 2921818)
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .

CRACIUN FERICIT !!!

Salut
Se poate face dar trebuie sa-mi trimiti halogenul in consecinta sa pot executa lucrarea . Pret 35- 40 Ron maxim daca e vorba doar de geamul de protectie .

Stima !

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2922120)
Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc :D

Ai Pm !
200 Setul dar am nevoie de ambele faruri si de ambele semnale sa pot executa lucrarea !

Stima !

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2922611)
Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?

Se poate face dar am nevoie de halogene ! Pret pe langa 50 Ron

Stima !

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 2922765)
Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... :) La ce pret!?

Salut , se poate face .
Pret set 250 Ron, dar am nevoie de stopuri sa pot executa lucrarea.

Stima !

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si sa avem parte de un An Nou mai fericit si mai productiv !

hadpeter 04-01-10 17:15

10 Attachment(s)
La Multi Ani !

Up^^ cu produsele pentru daciute

Intre timp :
- Far Jeep + reconditionare carcasa
- 2 Semnale Jeep reconditionate carcasele + vopsite + geamuri tranp. mate si becuri portocalii
- Halogen Seat

Mandeologul 05-01-10 01:23

stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?

hadpeter 05-01-10 19:22

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2947241)
stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?

Salut !
Rasfoieste te rog topicul si vei gasii preturile .

Stima !

Canim Danut 05-01-10 20:09

da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns

hadpeter 06-01-10 23:44

19 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2949504)
da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns

Imi pare rau dar nu am matrita deci o pot face doar daca imi trimiti semnalele sau cumpar eu noi pe care sa le prelucrez conform cerintelor dvs. iar pret in jur de 60 ron setul.

Intre timp :
- Far Mitsubishi + reconditionare carcasa
- Semnale bara tot pentru Mitsubishi + reparat carcase
- Halogen Bmw
- Halogen Laguna
- Reconditionat int+ext faruri Passat 3BG ( Polish profesional ! )

Stima
Hadobas Peter / 0742036263

nutzuXXL 08-01-10 08:23

ieri am primit halogenul pt seat si l-am montat .
sunt foarte multumit de ce a realizat . arata ca nou . face lucruri de calitate foarte rapid si la preturi foarte bune . recomand cu caldura !!! ;)

hadpeter 08-01-10 15:07

5 Attachment(s)
Imi pare bine ca esti multumit de lucrare nutzuXXL !

Up cu produsele de daciute !

Intre timp :
- Reconditionat faruri Honda Civic ... enjoy !

Canim Danut 08-01-10 16:39

la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci

r3sp3c7 08-01-10 19:06

2 Attachment(s)
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul:-? ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat

hadpeter 08-01-10 19:34

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2958055)
la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci

Salut !
60 Ron e executia ! deci ori trimiti ori cumpar eu un set pe care sa le modific , 60 + cat o sa mai fie semnalele + transport si ramburs . in jur de 100 o sa ajung cred , nu sunt sigur daca iti cumpar eu semnalele .

Stima !

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 2958550)
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul:-? ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat

Salut !
Se poate face numai ca trebuie sa discutam pe mess un pic in eventuala unei posibile colaborari !
Ai Pm !

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning