![]() |
Re: E36 - 325i Vanos '94
Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase!
@ kingkahn: Aripile sunt roluite ca sa intre si 10" latime fara probleme. @ BMnWA: Momentan nu doresc sa incarc mai mult masina la exterior. Imi place cum arata asa, mai clean, fara prea multe zorzoane. Probabil pe viitor o sa ma plictisesc si voi dori sa mai schimb ceva. Poate atunci. |
LTW pe sedan e cireasa de pe tort,o lateste bine si cu jantele tale chiar ar fi foarte misto.
|
un singur cuvant de spus ... SUPERBA
|
Quote:
+ 1 de la minee! |
Acel eleron este singurul care il iau si l-am luat vreodata in considerare. Deocamdata ramane asa masinuta dar poate o sa-mi schimb parerea pe viitor.
Multumesc frumos pentru indicatii si aprecieri. |
salut ! in primul rand vreau sa'ti zic ca ai o masina foarte frumoasa si intretinuta :X in al doilea :) ce consum scoti cu ea extraurban ? ms !
|
Multumesc frumos 3m.
Quote:
|
ms ! nu schimba prea multe la ea pe viitor ca e prea frumoasa ;)
|
Super super super tare masina !!! :D
Spune-mi si mie ce consum int/ext ai la ea ? |
Quote:
|
Quote:
Depinde de stilul de condus al fiecaruia. |
Foarte frumoasa ;););) arata intr-un mare fel 8)
Intrebare : esti multumit de suspensie... vreau sa imi iau si eu de la Ta-Technix , si cat ai lasat-o , si eu tot jante pe 17 am , cu et13 pe spate si pe fata , 8.5j :D .. si fara suspensie nu pot sa le pun .. ca imi ating pe spate mai ales :cry: |
Quote:
on: superba masina, mai ales culoarea, e prima data cand vad culoarea asta pe E36 si arata demential, si masina in totalita e :shock: ! inca o data SUPERB! |
Quote:
|
Quote:
Dar vreau sa stiu cum se comporta suspensia... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning