Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/126572-nissan-gt.html)

Exelixis 06-09-09 22:27

Re: Nissan GT-R

DEAR FRIENDS

Incepand cu 7 Septembrie pana pe 10 Septembrie, Exelixis Motorsport are placerea sa il gazduiasca pe Glenn Cupit inginerul sef al Dodson Motorsport, in cadrul unui training.
Scopul acestei vizite il reprezinta o premiera in Europa si anume, mecanicii nostrii sub supravegherea reprezentantului Dodson Motorsport vor face un upgrade al transmisiei pentru Nissan GTR R35.
Cu aceasta ocazie oferim un discount de 15% pentru piesele de upgrade a transmisiei pentru Nissan GTR R35, piese ce firma noastra le are in stoc.
Pentru mai multe informatii: [email protected] sau 0726188873

Regards
Theo Perimenis

SC EXELIXIS MOTORSPORT SRL
str.EROU NITA PINTEA nr4
www.exelixis.ro
[email protected]

andreitentean 07-09-09 13:32

Multa bafta.
La TuningCorner s-au desfacut pana acum 2 cutii de GTR. Cu diferite probleme.
Baietii de X-Motors au primit suport tehnic de la PPG dar daca nu ar fi avut a mare experienta in spate din lumea raliurilor unde interventiile la cutiile de viteze sunt la fel de dese precum reglarea presiuni in pneuri.
Noi am folosit pentru cresterea rezistentei la secventele de start upgrade-ul de treapta intai de la PPG, un producator australian renumit pentru calitatea pieselor pe care le vinde. Au multi ani de experienta in WRC si raliuri internationale si detin foarte multe titluri mondiale la WRC, grupa N si rallycros. Deci au dovedit ca stiu sa faca lucruri rezistente!
Oricum, toata comunitatea de GTR este foarte multumita de produsul PPG, pretul de vanzare cu tot cu TVA este de 8800 de RON si exista pe stoc. Mai mult de 1 set !!!

http://www.ppgearbox.com.au/page.asp...9&productid=91

http://www.2009gtr.com/2009/03/ppg-g...-at-titan.html

andreitentean 07-09-09 13:48

14 Attachment(s)
Urc si niste poze ca sa aratam cam ce se intampla prin curtea Tuning-Corner.
Protagonisti baietii de la X-Motors.

andreitentean 07-09-09 13:50

3 Attachment(s)
More...

andreitentean 07-09-09 13:54

2 Attachment(s)
Si pentru toate aceste operatiuni ai nevoie de Consult III, programul de diagnoza de la Nissan.
Operarea lui este foarte complexa.

Keisuke 07-09-09 14:10

Pur si simplu frumos , adevarati profesionisti !

MC Mate 07-09-09 15:46

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2618316)
Si pentru toate aceste operatiuni ai nevoie de Consult III, programul de diagnoza de la Nissan.
Operarea lui este foarte complexa.

si pt k sa mearga totul bine odata cu programul de diagnoza, dupa cum vedeti in prima poza vin si 2 sani care trebuiesc mangaiati k sa mearga bine totul :)))

georgerg 07-09-09 20:15

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2618675)
si pt k sa mearga totul bine odata cu programul de diagnoza, dupa cum vedeti in prima poza vin si 2 sani care trebuiesc mangaiati k sa mearga bine totul :)))

sanii..........daaaa........nu mai vorbi si tu..........ala este secretul masinii - de asta fuge!!!:lol:

georgerg 08-09-09 10:49

4 Attachment(s)
Daca as gasi ceva de genul asta sub brad nu cred ca as fi foarte suparat!!!:D

andreitentean 08-09-09 14:10

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2618675)

Mangaierea trebuie facuta cu o abordare profesionista. Nimic la voia intamplarii.
S-a urmat un training serios pentru ca mangaierea sa de acesti timpi pe 400m .
Noi nu ne jucam.

gollum_ 08-09-09 15:29

Quote:

Originally Posted by Exelixis (Post 2616727)
DEAR FRIENDS

Incepand cu 7 Septembrie pana pe 10 Septembrie, Exelixis Motorsport are placerea sa il gazduiasca pe Glenn Cupit inginerul sef al Dodson Motorsport, in cadrul unui training.
Scopul acestei vizite il reprezinta o premiera in Europa si anume, mecanicii nostrii sub supravegherea reprezentantului Dodson Motorsport vor face un upgrade al transmisiei pentru Nissan GTR R35.
Cu aceasta ocazie oferim un discount de 15% pentru piesele de upgrade a transmisiei pentru Nissan GTR R35, piese ce firma noastra le are in stoc.
Pentru mai multe informatii: [email protected] sau 0726188873

Regards
Theo Perimenis

SC EXELIXIS MOTORSPORT SRL
str.EROU NITA PINTEA nr4
www.exelixis.ro
[email protected]

Asa cum a exemplificat si dl. Andrei sunt si in Romania mecanici capabili sa desfaca o cutie de viteze indiferent de marca si sa schimbe niste pinioane sau etc. componente.

Daca sti unde sa cauti gasesti varinante. Sunt multe tepe luate pe mana zeilor din strainataturi:shock:

Multa bafta

Exelixis 08-09-09 19:03

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2621904)
Asa cum a exemplificat si dl. Andrei sunt si in Romania mecanici capabili sa desfaca o cutie de viteze indiferent de marca si sa schimbe niste pinioane sau etc. componente.

Daca sti unde sa cauti gasesti varinante. Sunt multe tepe luate pe mana zeilor din strainataturi:shock:

Multa bafta

asta nu inseamna ca si functioneaza:lol::lol:

enjoy :lol::lol:

no coment!

Exelixis 08-09-09 20:07

10 Attachment(s)
enjoy the work!!!! because we are the only one who do it the instalation parts, upgrade parts of gearbox properly !!!!!!!

MC Mate 08-09-09 23:48

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2621596)
Mangaierea trebuie facuta cu o abordare profesionista. Nimic la voia intamplarii.
S-a urmat un training serios pentru ca mangaierea sa de acesti timpi pe 400m .
Noi nu ne jucam.

vreau si eu un training pt k si eu tre sa setez nissanul , dar pt drift si atunci tre sa invat miscari mai rotunde :)))
Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2621018)
Daca as gasi ceva de genul asta sub brad nu cred ca as fi foarte suparat!!!:D

dak iti aduce mosu 3 kituri de oil cool unu e al meu dar probabil la pus din gresala la tine :)))

georgerg 09-09-09 00:41

Quote:

Originally Posted by Exelixis (Post 2622524)
asta nu inseamna ca si functioneaza:lol::lol:

enjoy :lol::lol:

no coment!

pana una alta masina mea functioneaza si fara sa vorbesc mai mult decat este necesar

Quote:

Originally Posted by Exelixis (Post 2622730)
enjoy the work!!!! because we are the only one who do it the instalation parts, upgrade parts of gearbox properly !!!!!!!

"we are the only one" - Theo that's an overstatement - you are one that can maybe do it until proven otherwise - trust me - you are just trying to do it on the first and maybe the only GTR in your garage - the guys at Xmotors did 2 cars already and will start on the GTR no. 3 from a total of ~ 8 GTR's - so don't talk to much please.

All times are GMT +2. The time now is 20:00.

- Copyright 2026 4Tuning