![]() |
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
Nu mai vreau sa bag bani in ea. Alta e pasiunea si am incercat sa o inlocuiesc cu cielo-ul :) Dar nu prea se poate...
|
Momentan topicul se inchide... banzay, cand il vrei redeschis, dai un PM :)
|
Ok, pt cei curiosi care m-au mai intrebat de masina, avem urmatoarele:
https://img822.imageshack.us/img822/3...cn0051i.th.jpghttps://img839.imageshack.us/img839/1...cn0053r.th.jpghttps://img543.imageshack.us/img543/2536/dscn0045.th.jpghttps://img688.imageshack.us/img688/622/dscn0046n.th.jpg (deocamdata mai lipsesc niste chedere, interiorul se modifica si el incet incet... ) La masina cred ca 90% am muncit-o si gandit-o singur, de la astupat manere, gaurile bandourilor, modificat bara, bblook, reconditionat jante, montat suspensia sport (60/40 si amortizoare fk tari ale naibii), tub/statie simple, pop-up doors (instalatie gandita in totalitate de mine) si alte mici/mari prostii, gandite de un om care in mod normal ar trebui sa se ocupe cu ... gandaceii (biolog) si nicidecum cu mecanica sau autovehicule rutiere/inginerie/electronica sau cum vreti sa ii spuneti. Masina a iesit bine de la vopsit (totusi mici defecte), mi-am pierdut rabdarea spre sfarsit si am lasat-o pe mana unora. E departe de frumoasa, perfecta, (poate are cateva elemente ce ii confera o anume unicitate si aici ma refer la bblook, care vine brusc peste faruri, la popupdoors, duze de insignia mai rar intalnite pe cielo si alte tampioare) |
Quote:
Ma numar printre cei care au intrebat de masina :D.Ma bucur ca ai inchis topicul, ai avut o mica absenta fara sa lasi multe detalii, iar apoi ai revenit in forta "rupand gura targului:shock:".Ai niste jante dementiale pe care majoritatea si le-ar dori...iar bb look-ul se completeaza perfect cu farurile smoke.Imi permit sa spun ca este un Cielo perfect ( micile detalii nu conteaza ).Acuma baga si 1 poza din spate sa vedem produsul finit :D.Felicitari si mult succes in continuare..sper sa ajung si eu la jumatate din ce ai facut tu masinii tale. |
Nu e perfect, nici pe departe... in spate am astupat doar gaura de la toba, bara e 'clean', urmand pe viitor ceva frumos(sper la o evacuare dubla inox, iesind finut de sub bara :) ). Trebuie sa refac si stopurile, sa imi pun la loc senzorii de parcare, etc etc :) Jantele intradevar si mie imi plac mult si sunt la a -2a culoare... prima fiind un negru cu perla. Nu am vrut sa le fac buza polishata, se tot tinea si Nicu (ing3r) de mine, am vrut un gri inchis, care a iesit cam in conformitate cu gandurile mele :) 15", et15, 8j, 195/50/15 si 195/45/15 (un pic stretched) si cam atat :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Am avut asa ceva. Ideea e ca acum vreau o toba cat mai silentioasa. Am pe masina una de inox, o vechitura, dar nu se aude tare si mai important... nu rugineste :) Zgomot =>durere de cap la drum lung, politia e cu ochii in sus dupa tine. Daca nu e zgomot, stau si ei linistiti, citesc ziarul, te observa deabia cand treci pe langa ei, reactioneaza mai greu :D Ca daca ma opresc...fara sa le las talonul nu cred ca ma lasa sa plec :lol:
|
Ai mare dreptate,si a mea e devenit cam deranjanta.. dar sti cum e :"baba sufera la frumusete" :)).
|
Am visat-o aseara si mi-a spus ca vrea niste distantiere pe spate.
Hai ca e frumoasa, altceva decat ce am vazut pe mess. Acum stiu dupa ce sa ma uit pe strada 8). Si cel mai important, felicitari tie pentru toaaata munca investita! :bunch: |
Foarte frumos ce ai facut la masina! Acum ca tot ai redeschis topicul trebuie sa ii schimbi si numale, pentru ca masina nu mai e asa simpla ;)
Bravo tie! |
oo da..o revenire in forta..superba masina , bravo :D
|
Eu unul nu sunt asa uimit pentru ca am spionat cieloclub :-) Felicitari! Nu ti-am spus acolo iti zic aici!;) Bravo si sper sa te bucuri de ea cat mai mult ca e pacat la cata munca ai depus sa nu te bucuri si orice ai hotari important e sa fi tu fericit! Bravo ai o masina de invidiat!
|
Asa bre!
Arata intr-un mare fel, eu nu mai zic nimic, ca o cunosc, ma cunoaste :D Vrei sa ma duc pe plaja sa iti caut niste "scoici" ? :twisted: |
Va multumesc tuturor. Cum v-am zis, masina e departe de perfecta, are mici defecte care se vad daca te uiti atent (in special la bari), in rest caroseria a iesit chiar bine, nu se vad goluri/denivelari in dreptul fostelor manere.
|
foarte foarte tare. chiar imi place ... si culoarea o prinde foarte bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning