![]() |
Re: Roman
Quote:
Io am totusi o nedumerire. Am citit pe forum la sectiunea evenimente cum ca " TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009 Dupa cum deja e cunoscut, in iunie va avea loc un eveniment in Iasi care va incerca prin complexitatea lui sa satisfaca "foamea" de fenomen prea bine cunoscuta in localitate. Adica, daca vreti, va dam: cursa de accelerare 201m concurs de indemanare etapa Campionatul National de Drift etapa Campionatul National de Tuning etapa Campionatul National de Car-Audio " Noi ce cautam la Iasi pe 12 iunie ? :oops: :?: |
Quote:
|
Bun bun...da prezenti pe 13 si pe 14 adica sambata/duminica...pe 12 nu aveti ce cauta la Iasi decat daca vreti voi asa sa faceti o plimbare de buna voie :)...sa ardeti gazu' aiurea....o simulare de traseu :)) ...eu pe 12 vin aksa...vorbim ;)
|
:) Acum am vazut, majoritatea celor din Piatra merg pe 14 , adica duminica dim !
|
Quote:
Acestea fiind spuse pana la urma cum mergem si cand mergem ? :rolleyes2 |
care stiti ceva de accidentul lui ciob?
|
Ciob cobora la vale de la politie si unu cu o Dacie papuc a iesit dinspre aya si nu l-a vazut. Ciob n-are permis,A ma refer,scuter e varza,el e in spital,maine dimineata il opereaza.
|
:( shit...un oras cat unghia de la degetu' mic de la picior si accidente grupa mare...:(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cine stie cu ce se ocupa tipul care are un ML negru NT 13 BBB??:rolleyes2 poza de ieri facuta de ecko, de la accidentu lu' coseru:???: |
Quote:
|
Din cate stiam eu ...trebuie sa ai o adeverinta sau ceva de genu care sa ateste ca ai absolvit cursuri de legislatie rutiera . :)
|
Nu are treaba coseru,scuterul este de 180 cmc,trebuie A`ul,cu A1 se conduce pana in 125 cmc inclusiv,si pentru 49 iti trebe legislatie.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning