![]() |
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
8 Attachment(s)
cam asa arata aripile acuma inainte de vopsire :D
|
ti-am urmarit topicul..f frumoasa masina...jantele sunt teroare de frumoase.bravoo...masina ai luat-o de la buzau?:D avea nr LOL?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
trebuie sa o lasi obligat de spate ca se vede aiurea rau..iti pun o poza cu acelasi model de janta pe o pisica lasata sa-ti faci o idee. De putut merge 100%.
Primul lucru schimba gumele cu 215.40.17 sau poti incerca si 205.40.17 Apoi niste arcuri pe care ti-am spus ca le am;)... |
Frumos coupe , iar jantele sunt recondiţionate super;)
Pe mine mă bate gīndu decīt buza lor să o fac :D.Dă-mi şi mie Pm..unde le-ai făcut. Baftă īn continuare ;) A şi după ce ai roluit aripile ai mai umflat-o :rolleyes2 ..că văd că e la vopsit acum :D |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
gata aripile! postez si cateva poze cu ele dupa ce au fost roluite ,aduse la linie prin fibra ,finisate,vopsite si polisate!urmeaza o suspensie sport speram cat de curand!enjoy
|
Foarte frumos au ieşit īn cele din urmă şi vopsite ...super ;)
Ce ET au jantele, bine că tu ai si anvelope mai late :rolleyes2 , dar cum sunt roluite la tine aripile + un pic umflata ..este ce īmi trebuie şi mie să nu īmi mai frece :D , bine apoi un low-ending cu o suspensie :D Uşor pe līngă borduri că aratī prea tari jantele. mersi pentru PM. :D īl stiam pe ziemens că şi-le făcuse pe ale lui, dar nu ştiam că se ocupă şi pentru alţi :D O să urmăresc topicul īn continuare :D Last edit am citit īn spate..despre et undeva la 11 , eu am 13 cu anvelope 215/40/17 :D Quote:
Bun electrican ai ;) a şi merg toate funcţile lui :rolleyes2 |
Quote:
|
a scoso bine.. bv baros.. ce sa mai zic so lasi jos k se stie.. e misto si aja oricum ;)) misto matza!!!
|
bv bv frumos rau de tot cum a iesit,ai grija de ea k e frumoasa foc.
|
da ai dreptate in privinta numerelor...LUL era nu LOL:D
jantele au iesit criminale |
lasa si tu un nr de tel si pretul la cat te-a costat polishatul jantelor.....am si eu niste jante Brock 1 pe 17 si le-am vopsit alb perlat da cred ca le-ar sta mai misto asa....ms si astept raspuns
|
frumoasa jucaria. Ma poti ajuta cu numarul celui ce monteaza obc ? azi trebuie sa imi ajunga si mie si l-as pune sa vad cum functioneaza :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:46. |
- Copyright 2026 4Tuning