![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
Problema la noi in romania e ca daca vrei sa faci teste adevarate cu o masina mai ales cu loganul iti trebuie drum foarte drept si plan, la 160 daca iei o curba cu ala si mai si franezi s-ar putea sa primesti o plimbare gratuita cu ambulanta care in final se intoarce cu un sac sa iti adune ce a mai ramas din tina(asta daca ai ghinionul sa dai de vreun stalp.Datorita garzii la sol foarte ridicata este extrem de periculoasa in curbe.
|
la cate aberatii s-au scris aici... mai bag si eu ceva dar adevarat: cand m-a prins radaru' cu 104 la ora, eu aveam pe bord 110-115 si eram cu slz diesel..... deci clar indicatorul nu arata corect, apoi, cand i-am dat blana pe a2, mai mult de 160 nu s-a dus acul... poate ajungea pe la 165, dar NU MAI MULT!!! [nu stiu exact care ar fi fost viteza reala dar oricum eu zic ca se incadreaza pe la vreo 155-170] incetati va rog cu aberatiile voastre despre ce viteze superluminice ati prins cu daciile voastre stock, ca va mintiti singuri.... eu am golan de 1,4 si un tov are slz diesel, si el o are de ceva vrm si am mers ff mult cu el si pe masina lui, deci nu ma aburiti cu cunostintele voastre atat de mari despre nik......diferentele exista clar la kilometrajul de pe bord cu cel real dar totusi noi vb despre DACIA, deci vitezele date sunt reale........ aproximativ 5-10% diferenta intre teoretic si real...... daca vreti sa va dati mari cu cat ati prins cu daciile stock, mai bine nu deschideti gura..... loganul inca nu l-am dat la maxim dar o sa va anunt si eu ce am prins cu el.... oricum un test adevarat e cu un aparat de masurat viteza reala LANGA MASINA, si nu dupa ce scrie pe bord... asa se masoara viteza maxima in afara.... asta ca sa o stiti si voi ptr incultura voastra generala...
P.S.: ma scuzati ca am dat un pik off topic dar ma sictiresc cei care se lauda cu viteze superluminice prinse pe frigidere cu roti...... aviz amatorilor !!! |
Viteza data de constructor reflecta si viteza pe care o poti prinde cu cutia de pe masina ;) , poate motorul mai vrea dar cutia nu o sa-l lase niciodata. Asa ca 190 o sa prindeti ori la vale , ori cu alta cutie ... in rest o sa prindeti cat scrie in fisa tehnica (prostii astia care fac masini am auzit ca se pricep) :lol: :lol:
|
fuzzy bati campii!!
|
daca imi spui si de ce???
|
adevarat: aseara cu logan 1,4: 158-160.... daca ducea mai mult nu cred dar atat am prins cu el... in curand poze.... deci ptr toti cei care se cred Luke Skywalker pe sosele cu loganu: VOI SA NU MAI BATETI CAMPII!!!
|
eu cred ca fuzzy asta nu a mai dat de femei de multa vreme si e cam stresat. scuze de offtopic. mai pe la sfarsitu` verii (cand vor fi mai libere soselele pe aici) am sa iti dovedesc ce "poate" un logan 1,6 chiar cu riscu` de a ma sinucide. o sa iti filmez ca sa nu mai fie nevoie sa mananci cate un cacat pe minut
|
Quote:
P.S.: lgn 1,6 poate ajunge la 180, nu zic nu, dar NU ajunge la 190...cel putin stock... |
cu logan de 1,4 cu cip de la dim sport,tobe borla fara catalizator si fara filtru,am mers cu 195.acum am un logan de 1,6 care are schimbata doar suspensia si rotile si merge oricand pe drum drept 190.are cineva la slobozia un logan de 1,6 care trece de 200.are filtru JR,tobe borla,jeante de competitie f usoare,axa cu came speciala si flash la dim sport.pe 400 de m ma intrece cu 4 masini.
|
Quote:
|
un cip simplu nu face mare lucru,la fel cum nu se simte la putere un filtru sport sau o toba schimbata.cipul este ultima etapa dupa modificarile mecanice aduse masinii.el doar optimizeaza parametrii de functionare ai motorului dupa ce acesta primeste mai mult aer(datorat filtrului).
|
cu logan de 1,6 daca esti ambitios si ai drum drept,vezi 190.dar greu.180 ii ia oricand
|
1 Attachment(s)
am vazut k se vorbea de eroarea vitezometrului...judecand dupa poza , dak eroarea este de 15-20km/h atunci masina ar avea in jur de 180-185 km/h...dak nu ma insel dacia spune k viteza maxima a solenzei este de 165 km/h , nu ? iar o eroare de 30-40km/h este deja prea mare...deci s-a intrecut pragul vitezei maxim admise de constructor :-P
|
Quote:
|
Quote:
daca vrei poza cu record de viteza,suspenda-i fata,ambaleaz-o cu a V-a la 7500 ture si fa-i poza la 220 km/h. :):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning