![]() |
Re: Dacia Nova Cj 02 GYN
mah hai sa trecem peste .. nu ma`m luat dupa nime, daca era dupa mine faceam alfel prelungirea da nu so putut si ala mio facuto asa.ori cum mafiozzo multi au capota asa din cate am vazut pe 4T.
Mafiozzo tu ai ramas acolo pana o venit garcea? ca am vazut la momendat ca era acolo langa voi o masina de politie da dupa ce ne`am dus noi |
am ramas pana pe la 2 noaptea, garcea o venit la niste baieti care erau cu scuteru si dupa aia au plecat
|
1 Attachment(s)
N`am avut ce face ieri si am taiat din colturile de jos de la grila si acuma intra bine :) acuma urmeaza sa ii pun plasa si gata cu grila in sfarsit
|
Arata bine de tot...
Felicitari:) |
mai fa ceva modificari...:D de ex: foli pe geam`uri...in interior tapitzeria :) si pune pe folie neagra pe plafon sau acoperis cu ii zice..;)
|
tavan i zice
|
2 Attachment(s)
Am pus si plasa la grila ... nu se prea vede in poza da sa stiti ca am pus:P.si i`am mai luat la masina un mic cadou:).Inca nu am pus volanu da sper sa potriveasca cu butucu asta.astept pareri bune si rele
|
dc ti-a mai ramas vopsea de cand ai vopsit masina incearca sa faci partile albaste dupa volan in culoarea masinii.....
|
vopsea mai am da nu il vopsesc ca imi place mai mult albastru si in interior am husele cu albastru si leduri albastre.... da am o problema cu butucu:( nu potriveste.Gasesc butuc sa potriveasca la nova? ca din cate am obs trebuie mai mare decat ce am eu,butucu de la mine o fost pe un kadet si volanu, dar volanu ii nou ca lo cumparat si nu io placut la un prieten ca era mic da mie imi place asa mic desi ii naspa cu volan mic daca nai servo ...
ADIDAS1 o sa pun folii da mai incolo ca am altele de facut... cum ar fi interioru :) ii totul pregatit numa timp si rabdare sa am dar nush dc da nu mi se leaga de mana sa tapitzez o data plafonu si usile....ideei sunt dar nu este timp si banutzi ca am multe planuri da multe se schimba pana ii sa le indeplinesti... |
cat ai dat pe volan?:)
|
in loc sa stai pe mess mai bine fa tapiteria :P:P:P cheamal pe forest sa te ajute...;)
|
Volanu o fost 120 si butucu 50..da butucu nu mi bun si trebuie sa iau altu :(
PS: nu vrea nime un schimb de butuc de volan ? am butuc ce o fost pe opel kadet si mie imi trebuie butuc sa imi mearga pe nova |
adevarat ce spui, dc nu ai servo e mai greu..!!! cauta si tu la un remat vre-un butuc care e pe vreo dacie...dc nu le-au luat altii :)...bafta...
|
incet incet faci treba buna cu dacia:D spor la treba sa ai andrei :D hai pe la mine la hala ca fac si eu o super nova..:D un kit exterior custom+ motor schimbat. numai bine
|
Se poate un topic cu modificarile masinii? As fi si eu interesat de un kit exterior.
PS Ce motor :D? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning