Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce masina sa imi iau ? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/1213-masina-iau.html)

tekno 12-06-04 13:49

pana la urma tziai luat mashina???

_RaZVaN_ 12-06-04 13:55

nu ink ... tre sa gasesc un dealer honda ... stiti unu ? k pe la mine in gl nu e si in buc nam ajuns

BogdanCMS 12-06-04 14:16

In Bucuresti, chiar pe Blvd. Magheru (de la Universitate pana la Romana), langa ONT Carpati, coltz cu Hotelul Lido, vis-a-vis de Hotelul Ambasador, e dealer Honda, vezi ca scrie mare cu roshu Honda. Sa ne zici cand bagi comanda. Bafta! :wink:

Speedy5 12-06-04 15:11

nu va mai certati mah ca yo am NOS pe dacie si va fac pe toti
asa ca .. :P
nOname , era sa-i musti pe astia
tre' sa-ti luam o zgarda :twisted: :twisted: :twisted:

_RaZVaN_ 12-06-04 22:37

ok ... o sa fac comanda de accord coupe pana la urma da nush cat ma ajunge cu jenti klumea mp3 player boxe klumea etc ... crek sare 25000 si o sa mai fie nevoie sa mai astept oleaka sa mai strangem bani :))

BogdanCMS 13-06-04 00:59

Ei, Accord coupe e alta poveste...Eu nu stiu ce ai vrut sa zici cu Accord coupe, dar eu stiu ca asa ceva nu se prea vinde in Romania. Si e destul de scump si nu atat de performant ca Accordul sedan de 2,4...Ia uite aici. de asta ziceai: http://www.new-cars.com/2004/honda/h...upe-specs.html iar preturile cum am zis sunt cam maricele pt ce ofera, mai ales ca sunt pentru State: http://autos.yahoo.com/newcars/honda..._overview.html
Dupa cum am mai zis, Accordul sedan cu motor 2,4 190cp cu ABSOLUT TOT ce-ti trece prin cap la materie de optiuni este la noi 21.840 Euro CIP.Asta era modelul de care vorbeam.

n0namee 14-06-04 15:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Noname, poti sa-ti spui parerea si fara aere de superioritate, cu \"baietzica\" si alte alea... Nu va cunoasteti, nu stiti cine sunteti dincolo de monitoare.

Tu ce masina ai, ca nu mai stiu... Scirocco, Audi, sau ce ??? Ca nu recunosc masina din avatar...

Insa vezi si tu ce scri, ca din ce ai zis pana acum, reiese ca tu esti ala mai \"baietzica\"... \"-Te fac fraiere la orice ora !!!!\" Buna asta...

eu zic sa mai citesti odata cine pe cine a facut baietica!!! :D ... eu am incercat sa citez da nu mi-a iesit klumea :( eu nu am avut nici un aer pana nu a venit ala cu textele lui de femei batrana. si nu am zis ca te fac fraiere la orice ora ... eu i-am zis sa isi verifice masina pe care atat de mult o lauda. in nici un caz nu i-am facut masina ragalie si alte din alea. si santos ... eu zic ca poate iti controlezi limbaju. eu nu am zis niciodata ca ma pis pe tine.

Hondarul 14-06-04 19:04

Si uite asea ne avem ca fratii... :P :P :P Stati mah linistiti, noi sa fim sanatosi...

pimp_lex 14-06-04 19:06

OK, bai oameni buni, opritiva aici ce draku e asta? Gradinitza grupa mica??!! :evil:

Rog frumos un moderator sa faca un topic \"Are ZYX 200 + cp sau nu?\" la \"masini tari\" si toate posturile legate de subiectul asta cu Seatul lui ZYX sa fie mutate acolo si puteti sa va certati acolo linistiti.......s-au ajuns la 10 pagini din care 5 sunt relevante la subiect !

pimp_lex 14-06-04 19:15

asa, legat de topic

Razvan, sincer eu nu stiam ca Accord Coupe se vinde in Ro, stiu ca anii trecuti se vinde in europa, dar acum a aparut un model nou de Accord Coupe....

ricum modelul nu are mai nimic in comun cu ce sedan 4 usi pe care-l stii......Coupe-ul e facut in state, pt piatza americana, are alte motorizari,alt interior....e cu totu alta masina.....

E o masina misto insa dar ma indoiesc ca Honda Romania importa asa ceva......oricum pretul cred ca ar fii mai mare.......dar masina e si mult mai performanta in versiunea V6 si cutie manuala in 6 trepte( 240 cp, 3litri V6 cu i-vtec) . Aici un Accord Coupe V6 e mai ieftin putin ca un Acura TSX (accordul european) dar acolo cred ca ar venii mai scump din cauza importului din america.......ca si pret, un Accord Coupe V6 6-speed e pret de baza pe la 21 000 euro dar apoi tre sa aduagi taxele vamale.....acolo vine problema

Hondarul 14-06-04 21:06

Nu se vinde Accord Coupe la noi. Doar pe comanda cred.

BogdanCMS 14-06-04 22:02

offtopic(ULTIMUL):n00name, se vede ca nu stii cand sa-o lashi balta dreaqu...ai zis \"masina mea iti toarna seatu la orice ora\" desi nu despre asta era vb, iar la faza cu \"eu zic sa te duci sa mai verifici poate mai ai apa in far\" ti-am raspuns civilizat, am zis ca puteam sa-ti fac masina ragalie, dar ca nu ar fi frumos...dar tu cum citesti printre randuri si intelegi ce vrei...asta e...cearta-te cu monitoru acum...ca cu mine slabe shanse...din pct de vd a 90% din userii care au postat aici tu ai declanshat scandalu cu impresiile tale de inginer bine-cunoscator, ca nu domne, nu se poate asha ceva s-o aduci doar cu cip la puterea nush care...in fine, tiam zis, ca tine sa fie, mai bine ai da si tu 2 clicuri sa downloadezi filmuletele cu RX8 vs LEon si dup-aia sa zici ceva...Ideea era sa vb DUPA ce vezi dovezile, nu sa vb asa dupa ureche...si da, eu am zis baietzica, si pt asta imi cer scuze, m-a luat valul....asta e...nu astept in schimb scuze de la tine pt ca nu cred ca o sa te \"injosesti\" tu asha...pana la urma, sa ne fie cu sanatate.
ontopic: asta i-am zis si eu, pimp_lex, lui razvan, coupeul nu se vinde aici, cred ca le-a confundat, oricum sa asteptam sa posteze baiatu ceva

n0namee 14-06-04 22:57

ai dreptate ... nu imi cer scuze! impresiile mele de inginer sunt bazate pe 5 anii de studiu al mecanicii si de 1 an de experienta in productie si proiectare de MOTOARE (pentru una dintre cele mai cunoscute firme din lume). aerele tale de cunoscator pot sa iti aduca aprecierea unor pusti de 15 ani care se viseaza \"Bryan O'Connor\" sau mai stiu eu cine ... dar un lucru ai dreptate... m-am saturat si eu pana peste cap de cearta asta idioata. eu unul nu mai iti raspund.

ontopic ... cu toata cearta asta ... baiatul totusi a primit cel mai bun sfat posibil. Honda e masina faina!

EvLSant0S 14-06-04 22:59

piss 2 you... means PEACE 2 you.. adica pace tzie si GATA ma...

BogdanCMS 14-06-04 23:08

Eu nu pot sa ma laud decat cu citirea aproape a tuturor revistelor de specialitate si chiar tehnice, cu ajutatul la desfacerea unui motor de Cielo, de Audi 100 si de Dacie, si cu umblatul putin de unu singur la un motor de Tico.Atat si nimic mai mult. Dar tu care ai studiat 5 ani mecanica, bravo tie, felicitari, tb sa stii clar ca tot ce-a scris baiatul ala SE POATE...asta era problema, eu n-am inteles de ce te-a intrigat asha, parca ar fi pus nush ce turbina de avion...Vb lu Santos, Peace 2 you!
PS: Brian O'connor eats shit big time!!!

Ontopic: Honda iz da' best!(oare cine a venit cu ideea primul :roll: )

All times are GMT +2. The time now is 21:40.

- Copyright 2026 4Tuning