![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Quote:
|
Quote:
Fie vorba intre noi, eu personal, poate chiar as fi mers un pic la extrem si nu as fi anuntat nicio grupa si la sfarsit (pe langa un piramidal intre top8 sau 16) dadeam doar o lista cu timpii cei mai buni ai fiecaruia alaturi de specificatiile masinii, si fiecare era liber sa faca cu acei timpi ce clasamente vroia, in functie de ce grupe vroia... si terminam de tot cu balciul :lol: Dar cum am zis, asta doar asa mergand la extrema, ca au si grupele farmecul lor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este cea mai bine gandita cursa zic eu cu aceste grupe , so luam logiq , daca toti am fi avut cele mai bune masini , nu ar fi existat castigatori si pierzatori , de aceea cei mai buni vor ajunge in finala , iar cei care le sunt inferiori vor putea sa se dea de "n" ori cu masini care vor fi de o putere asemanatoare , de distractie , de curiozitate si multe altele , nu sa fie eliminati de prima masina ca si la grupe pe CP.
Chiar si la grupa Diesel , chiar daca sunt aruncati toti la gramada acolo , nu cred ca cel mai mult conteaza sa castigi grupa , cred ca mai mult ma bucur sa cashtig curse cu cativa , nu sa castig cupa , daca esti destul de bun si ai masina pe masura si Dumnezeu e sus castigi si grupa , daca nu DISTREAZA-TE si atat ca pana la urma asta conteaza. Prea mult s-a mers pe grupele LR care erau o porcarie zic eu! Felicitari pt initiativa baieti , multi va vor urma organizarea de acum si chiar sper sa o ia ca exemplu daca va avea succes la voi. |
Quote:
|
Doru si daca se va da cu un crx ce? e o masina mai puternica , care la grupele vechi l-ar fi eliminat din prima si ar fi fost eliminat! Aici are avantajul ca daca o ia de la un crx mai are ocazia sa se mai dea si cu alte masini , nimeni nu il opreste.
|
Quote:
|
Man crede-ma ca si eu daca o luam logiq sunt dezavantajat , sunt la Grupa DIESEL cu un diesel de aprox 190-200 cp si ma voi intalnii cu masini de 400 cp de exemplu si nu ma plang , stii de ce? Pt ca stiam sigur ca nu iau cupa , dar barem apuc sa ma dau de destule ori si apuc sa dovedesc alte masini ! In cazul vostru cu 1.4 75 de cp nu prea e de plans caci nu stiu cate masini de max 1.6 care intra la S1 fac ascutitorile de care zici avand in vedere ca maximum la grupa S1 cu turbo este de 1000 cmc , orice depaseste asta intra la S2 daca citesti atent grupele , si 1000 cmc turbo nu cred ca va fi vre-una , in rest 1.6 aspirate nu cred ca sunt asa problematice.
|
Quote:
|
Pei atunci tocmai de-asta ar trebui sa te gandesti ca aceste grupe va avantajeaza , pt ca iti poti alege concurentul , la grupe la CP daca ai fi cazut cu unu care ti-o dadea erai eliminat si papa , asa daca ti-o iei iti poti alege din grupa s1 pe cine vrei tu si te poti da toata ziua pana la sfarsitul cursei , asta doar in cazul in care nu sperai sa iei cupa de la S1 .
Bucurati-va de grupe ca ne vom da mai mult si mai vedem o schimbare decat vechile grupe care de ani de zile sunt castigate in mod repetat de aceiasi participanti. |
Quote:
|
Quote:
Ce pot sa zic,stiu ca la Tulcea o sa ma dau pana imi vine rau,dar tot nu am sanse la podium cel putin!Sunt avantajate masinile cu motoare mari,care evident au si cai mult mai multi si pot bate usor masini modificate,masinile in cauza putand ramane chiar si stock! Nu vreau sa fiu inteles gresit,mi-am exprimat doar "nemultumirea" ... asta e pana la urma,nu sunt nici rautacios,din contra sunt multumit ca se va tine cursa .. Singura nemultumire este legata de grupe ... dar in fine Si legat de ce ati spus mai spus,referitor la vechile grupe LR,in care ti-o luai din prima .. ei bine la grupele acelea e mai mult adrenalina zic eu,acolo esti practic obligat sa bati indiferent,esti obligat oarecum sa ai modificari pe masina ca sa mergi mai departe!In schimb la aceste grupe,este stiut ca masinile "usoare" nu au nici o sansa,decat sa-si aleaga 2-3 oponenti pe masura sa se distreze putin Respect ;) |
astea sunt regulamente noi care primeaza in afara.
cert este ca .. grupele mici sunt pe cale de disparitie acum. tuning-ul a evoluat mult , nu vezi ca toata lumea are sute de cai ... |
All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2025 4Tuning