Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121111-delta-speedline-challenge-editia-doua-17-09-tulcea.html)

Bogyciu 07-05-09 21:29

Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2298125)
Nu`mi sariti in cap si nu dati cu piatra .. 1,.6 VS 2.5 sa zicem un logan 1.6 ar avea 120cp cu toate modificarile posibile VS o pisica 2.5 care se duce destul de mult .. 192cp stock + cel putin un soft :-j
Nu mai spuneti ca este pt masini modificate ca niciodata 2 masini stock si complet diferite si la cai nu or sa ajunga egale din modificarile cu care suntem noi obisnuiti
Mi se pare cam aiurea,dar ma rog,organizatorii stiu mai bine,sincer sunt dezamagit de grupe,dar nu conteaza!Ma bucur ca se tine evenimentul,l-am asteptat demult,dar grupele astea nu le asteptam .. ma rog .. ne vdm la start:???:

Logan 1,6 are 1598 cmc, deci se incadreaza pana in 1600 cmc, deci teoretic ar fi favorit la castigarea grupei.... Orice grupe ar exista singurii dezavantajati vor fi cei din partea de jos... asa-i in fotbal :D

RoSonic 07-05-09 21:39

Quote:

Originally Posted by Horhe_STI (Post 2298073)
@ROSONIC: 1. Ai inteles esenta foarte bine! Asta speram sa se inteleaga pentru a fi evitate discutiile interminabile despre grupe!
2. Multumim frumos!

Pai tot ceea ce ati anuntat e foarte apropiat de felul in care vad eu un "drag day" ca la carte - unde principalul e sa se simta lumea cat mai bine si sa faca ce-i place, adica sa se dea de cat mai multe ori in conditii cat mai bune (spatiu, fluenta, semafor, celule - timpi inregistrati etc.).

Fie vorba intre noi, eu personal, poate chiar as fi mers un pic la extrem si nu as fi anuntat nicio grupa si la sfarsit (pe langa un piramidal intre top8 sau 16) dadeam doar o lista cu timpii cei mai buni ai fiecaruia alaturi de specificatiile masinii, si fiecare era liber sa faca cu acei timpi ce clasamente vroia, in functie de ce grupe vroia... si terminam de tot cu balciul :lol: Dar cum am zis, asta doar asa mergand la extrema, ca au si grupele farmecul lor.

ianyST 07-05-09 21:44

Quote:

Nu`mi sariti in cap si nu dati cu piatra .. 1,.6 VS 2.5 sa zicem un logan 1.6 ar avea 120cp cu toate modificarile posibile VS o pisica 2.5 care se duce destul de mult .. 192cp stock + cel putin un soft :-j
Nu mai spuneti ca este pt masini modificate ca niciodata 2 masini stock si complet diferite si la cai nu or sa ajunga egale din modificarile cu care suntem noi obisnuiti
Mi se pare cam aiurea,dar ma rog,organizatorii stiu mai bine,sincer sunt dezamagit de grupe,dar nu conteaza!Ma bucur ca se tine evenimentul,l-am asteptat demult,dar grupele astea nu le asteptam .. ma rog .. ne vdm la start:???:

stai linistit ca nu cred ca o sa se intample asta pentru ca in calificari nu ii obliga nimeni sa se dea pe grupe , iar primii 8 timpi ajung masinile care merita

Cubanez84 07-05-09 22:35

Quote:

Kidu-le stai linistit poate nu ei grupa da sigur o sa te dai pana ramai fara cauciucuri.TU dupa grupele lr intrai la B si puteai sa ai ghinionul sa te dai din prima cu o masina care te batea!Asa in varianta asta te saturi de tras in mufa tocmai asta e si ideea sa te aliniezi la start de cat mai multe ori nu odata si gata pe bara.Ca stii bine ca la fiecare grupa e cate unul care iti schimba ideile!8)

doru_mwe 07-05-09 22:53

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2298263)
Logan 1,6 are 1598 cmc, deci se incadreaza pana in 1600 cmc, deci teoretic ar fi favorit la castigarea grupei.... Orice grupe ar exista singurii dezavantajati vor fi cei din partea de jos... asa-i in fotbal :D

=))=))=))............................ce sa castige loganu de 1.6 16v cand va cadea cu un crx 1.6 16v V-tec=))=)) belea grupele la king of tulcea:twisted::twisted::twisted:

YZF-PWR 07-05-09 22:56

Este cea mai bine gandita cursa zic eu cu aceste grupe , so luam logiq , daca toti am fi avut cele mai bune masini , nu ar fi existat castigatori si pierzatori , de aceea cei mai buni vor ajunge in finala , iar cei care le sunt inferiori vor putea sa se dea de "n" ori cu masini care vor fi de o putere asemanatoare , de distractie , de curiozitate si multe altele , nu sa fie eliminati de prima masina ca si la grupe pe CP.
Chiar si la grupa Diesel , chiar daca sunt aruncati toti la gramada acolo , nu cred ca cel mai mult conteaza sa castigi grupa , cred ca mai mult ma bucur sa cashtig curse cu cativa , nu sa castig cupa , daca esti destul de bun si ai masina pe masura si Dumnezeu e sus castigi si grupa , daca nu DISTREAZA-TE si atat ca pana la urma asta conteaza.
Prea mult s-a mers pe grupele LR care erau o porcarie zic eu!
Felicitari pt initiativa baieti , multi va vor urma organizarea de acum si chiar sper sa o ia ca exemplu daca va avea succes la voi.

doru_mwe 07-05-09 22:56

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 2296993)
E ok taxa si as fi de acord chiar si cu o taxa mai mare stiind ca, castigatorul unei grupe ar fi premiat cu o suma cat mai mare de bani,in limita posibilitatilor, pentru ca acela a investit si a muncit pentru a iesi pe primul loc.
Ma astept la cel mai frumos eveniment de 402m, curse legale la care am participat sau am vazut pana acum,deoarece pana acum cel mai frumos a fost editia 1 speedline challenge.

ce frumos va fi cand te vei da cu un crx v-tec

YZF-PWR 07-05-09 23:00

Doru si daca se va da cu un crx ce? e o masina mai puternica , care la grupele vechi l-ar fi eliminat din prima si ar fi fost eliminat! Aici are avantajul ca daca o ia de la un crx mai are ocazia sa se mai dea si cu alte masini , nimeni nu il opreste.

doru_mwe 07-05-09 23:03

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2298700)
Doru si daca se va da cu un crx ce? e o masina mai puternica , care la grupele vechi l-ar fi eliminat din prima si ar fi fost eliminat! Aici are avantajul ca daca o ia de la un crx mai are ocazia sa se mai dea si cu alte masini , nimeni nu il opreste.

chiar acum vin de la o discutie cu baieti "care detinem ascutitori de 1.4 75 cai"si toata lumea e f revoltata cu aceste grupe.....sunt curios de unde lea venit ideea organizatorilor

YZF-PWR 07-05-09 23:10

Man crede-ma ca si eu daca o luam logiq sunt dezavantajat , sunt la Grupa DIESEL cu un diesel de aprox 190-200 cp si ma voi intalnii cu masini de 400 cp de exemplu si nu ma plang , stii de ce? Pt ca stiam sigur ca nu iau cupa , dar barem apuc sa ma dau de destule ori si apuc sa dovedesc alte masini ! In cazul vostru cu 1.4 75 de cp nu prea e de plans caci nu stiu cate masini de max 1.6 care intra la S1 fac ascutitorile de care zici avand in vedere ca maximum la grupa S1 cu turbo este de 1000 cmc , orice depaseste asta intra la S2 daca citesti atent grupele , si 1000 cmc turbo nu cred ca va fi vre-una , in rest 1.6 aspirate nu cred ca sunt asa problematice.

doru_mwe 07-05-09 23:15

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2298752)
Man crede-ma ca si eu daca o luam logiq sunt dezavantajat , sunt la Grupa DIESEL cu un diesel de aprox 190-200 cp si ma voi intalnii cu masini de 400 cp de exemplu si nu ma plang , stii de ce? Pt ca stiam sigur ca nu iau cupa , dar barem apuc sa ma dau de destule ori si apuc sa dovedesc alte masini ! In cazul vostru cu 1.4 75 de cp nu prea e de plans caci nu stiu cate masini de max 1.6 care intra la S1 fac ascutitorile de care zici avand in vedere ca maximum la grupa S1 cu turbo este de 1000 cmc , orice depaseste asta intra la S2 daca citesti atent grupele , si 1000 cmc turbo nu cred ca va fi vre-una , in rest 1.6 aspirate nu cred ca sunt asa problematice.

nui problema ne descurcam cu ascutitoarele si cu loganuri de 1.6 16v dar nu mi se pare logic sa ma dau tot cu o honda dar v-tec........si stie toata lumea erau multe masini care veneau la grupa noastra pt ca nu suntem toti cu bani si resursele necesare ca sa ne achizitionam masini de alea rele.......fiecare dupa posibilitati si cand mai vad unu care ia luat masina mami si tati si gata is da cu parerea si in viatza lui nu a desfacut un shurub la masina si tot face aluzii la grupele A1 si A unde sunt destule masini din cate stiu eu ma apuca paranoia.traim in romania totusi fiecare se descurca cum poate dar e o singura chestie care ne uneste pe toti........pasiunea asta !

YZF-PWR 07-05-09 23:19

Pei atunci tocmai de-asta ar trebui sa te gandesti ca aceste grupe va avantajeaza , pt ca iti poti alege concurentul , la grupe la CP daca ai fi cazut cu unu care ti-o dadea erai eliminat si papa , asa daca ti-o iei iti poti alege din grupa s1 pe cine vrei tu si te poti da toata ziua pana la sfarsitul cursei , asta doar in cazul in care nu sperai sa iei cupa de la S1 .
Bucurati-va de grupe ca ne vom da mai mult si mai vedem o schimbare decat vechile grupe care de ani de zile sunt castigate in mod repetat de aceiasi participanti.

doru_mwe 07-05-09 23:22

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 2298784)
Pei atunci tocmai de-asta ar trebui sa te gandesti ca aceste grupe va avantajeaza , pt ca iti poti alege concurentul , la grupe la CP daca ai fi cazut cu unu care ti-o dadea erai eliminat si papa , asa daca ti-o iei iti poti alege din grupa s1 pe cine vrei tu si te poti da toata ziua pana la sfarsitul cursei , asta doar in cazul in care nu sperai sa iei cupa de la S1 .
Bucurati-va de grupe ca ne vom da mai mult si mai vedem o schimbare decat vechile grupe care de ani de zile sunt castigate in mod repetat de aceiasi participanti.

nu stiu ce va iesi......oricum nu am cum sa vin cu masina pt ca ii dau motorul jos sa vad ce pot sai fac sa castig grupa:)))

kidu2006 07-05-09 23:24

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 2298581)
Kidu-le stai linistit poate nu ei grupa da sigur o sa te dai pana ramai fara cauciucuri.TU dupa grupele lr intrai la B si puteai sa ai ghinionul sa te dai din prima cu o masina care te batea!Asa in varianta asta te saturi de tras in mufa tocmai asta e si ideea sa te aliniezi la start de cat mai multe ori nu odata si gata pe bara.Ca stii bine ca la fiecare grupa e cate unul care iti schimba ideile!8)

Ma ... ideea este ca in mare parte grupa in sine va fi castigata de o pisica usor modificata la motor .. nu imi faceam sperante ca voi castiga grupa B in caz ca se faceau grupele LR .. din experienta trecuta mi-am invatat lectia sa-mi selectez mai cu atentie adversarii!
Ce pot sa zic,stiu ca la Tulcea o sa ma dau pana imi vine rau,dar tot nu am sanse la podium cel putin!Sunt avantajate masinile cu motoare mari,care evident au si cai mult mai multi si pot bate usor masini modificate,masinile in cauza putand ramane chiar si stock!
Nu vreau sa fiu inteles gresit,mi-am exprimat doar "nemultumirea" ... asta e pana la urma,nu sunt nici rautacios,din contra sunt multumit ca se va tine cursa ..
Singura nemultumire este legata de grupe ... dar in fine

Si legat de ce ati spus mai spus,referitor la vechile grupe LR,in care ti-o luai din prima .. ei bine la grupele acelea e mai mult adrenalina zic eu,acolo esti practic obligat sa bati indiferent,esti obligat oarecum sa ai modificari pe masina ca sa mergi mai departe!In schimb la aceste grupe,este stiut ca masinile "usoare" nu au nici o sansa,decat sa-si aleaga 2-3 oponenti pe masura sa se distreze putin

Respect ;)

shadowro 07-05-09 23:29

astea sunt regulamente noi care primeaza in afara.
cert este ca .. grupele mici sunt pe cale de disparitie acum.
tuning-ul a evoluat mult , nu vezi ca toata lumea are sute de cai ...

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2025 4Tuning