Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   La multi ani ! (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/120103-ani.html)

Lucian_GXZ 26-01-10 17:43

Re: La multi ani !

acum imi aduc aminte.. insa gluma nu a fost foarte reusita... era ziua de nastere a omului.. nu poti compara cu lumanari de cimitir...
bine ca nu s-a intamplat la ziua mea pt. ca eu ma suparam - findca sunt mai suparacios de fel :)
Ura!

87MTX 26-01-10 17:44

da plm..cam asa e

Eugen_TL 27-01-10 11:47

Man, aia cu lumanarile n-a fost nicidecum la adresa sarbatoritului, sau altcuiva din club, am spus-o prietenei mele ( recent i-a murit bunicul, si la cimitir pana se face un monument cu toate cele lumanarile stau aiurea, le stinge vantul etc... era o idee pt ea ) , sorry daca s-a inteles gresit. :hug:

Mtx shhh ca daca fac un topic gen cancan sau ciao te impusca toti. :2gun::pistoles::poke:

RoByNeT 02-02-10 15:52

ba vrea si ochiu meu sa vada filmu ala de la marius ... daffy daca invetzi nu te deranja :lol:

kimi 15-03-10 13:35

La multi ani cu sanatate si fericire pentru fratele meu Lucian.

Sa traiasca sa fie fericit si sa dea Dumnezeu sa ma bata si el macar o data.. :lol:

Lucian_GXZ 15-03-10 14:37

:)) merci frumos kimi (chiar daca acum esti fratele meu) promit ca data viitoare cand se va intampla intre noi 2, dupa momentul startului, mai vei mai vedea abea la finish asteptandu-te cu o cafea facuta atunci... :twisted:
Cat despre bataie.. pe ciorogarla ai scapata ca prin urechile acului sa nu te tavalesc :)) pentru treaba aia nici acum nu te cred si cand ma trezesc noaptea din somn transpirat de-abea ma abtin sa nu vin peste tine sa te indoi pe genunchi :))). Merci frumos inca odata!

ghiszmo 15-03-10 15:26

la multi ani, multa sanatate si mult succes in tot ce iti propui!bafta si la multi ani!:D

babone 15-03-10 15:34

la multi ani luciane,multa fericire si sanatatea alaturi de cele mai importante persoane din viata ta

cozo 15-03-10 16:03

La multi ani lucian!!!!!!!!!!!
Din partea mea....ce sa-ti urez...sanatate atat tie cat si familiei si celor apropiati tie ( inclusiv mie) fericire multa bafta si multi cai!!!
intotdeauna sa tii minte ca vom fi uniti si oricand cineva dintre noi va striga ajutor...vom sari toti pentru el. ce naiba...de aia suntem o echipa!!!!!
haidi pa...bafta si ne vedem la un ciuco!
te pupa tataitu!!!!! :lol::lol:

hbucur 15-03-10 16:34

La multi ani, domnu' presedinte! :P

daffy duck™ 15-03-10 16:36

La Multi Ani !!!!!!!!!

Sa iti dea D-zeu tot ce e mai bun pe lumea asta, sa fii fericit langa persoale apropiate de sufletul tau, sper ca in 2010 sa facii ceea ce ti-ai propus...si cu clubul si cu masina , tot!!!!!!!!!!

P.S ne-ai amenintat sambata ca bem ca alea alea....sanqi :lol::lol::lol:

DRK*DeSiGn 16-03-10 08:55

La multi ani Lucica!!!!iti doresc multa sanatate si fericire,sa ai banii multi,sa faci multi ursiiii!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI!!!!

Lucian_GXZ 16-03-10 10:11

Merci frumos tuturor!

DRK*DeSiGn 16-03-10 22:52

sa ne traiesti 110 ani :D

Lucian_GXZ 17-03-10 09:58

cel putin 110! :)) merci-merci!

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning