![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Quote:
cristy nu mai are bani de gaz:)) |
Hopa....Cristi azi a condus pt ultima data in 2006! Sheapa masii!
|
ok.. ce urmeaza ?
|
So...spaima voastra...este in Iasi pentru vreo 2-3 saptamani....intalniri ceva :???: .....
|
Quote:
:D no coment |
Care spaima ZoZo....ca te`am vazut mergan super incetu prin orash!Tzie frica de noile puncteeeeee :)
|
hai poate facem ceva vineri sau sambata...ceva micutz..k oricum nu vine multa lume ... k vor "ceva interesant" ;) pana mea...
dak mai vine cineva .. la palat... sa zica.. poate ne intalnim cativa omuletzi acolo.. la un paharel de vb ;) mai cunoastem si noi lume noua nu-i asa crys? :D v-am salutat... bafta |
Da...fara permise si masini eventual!Eu sunt pe tusha de asta seara orele 23.59:59!Nu am reusit inca sa`mi rezolv cu permisul!Sper saptamana asta sa`l am again din nou in buzunar!Dar nu contatzi pe mine plz!Ca voi veni!
|
daca e in timpul saptamanii eu ma bag :)
|
suna interesant.....pe cand?
|
mai hai in timpul saptamanii...ca in weekend avem indatoriri de familie :D ...si in plus e mai liber la sf spiridon...dupa ce ma intalnesc cu bakal :lol: ...nu se stie :lol:
|
pai fratilor daca aveti treaba la sf Spiridon va fac yo o rezervare...
|
Care vin sa ma ia si pe mine?..... :) ACU!As avea si preferintze... :) ZoZo...!
|
acum nu...ca am tras un paharel de vin...dar maine seara....incingem o caucioaca ??
|
Incingem.....atunci maine seara pe la 20.30 la Palat!Gata...v`am pupat!Am plecat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning