![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
nu stiu cum e cu vopsitu grilei, aceeasi chestie am vazut-o si la bmw-uri, toti care isi vopsesc narile le sare vopseaua mai repede sau mai tarziu .. = tot grile/nari deja negre aftermarket ajung sa cumpere
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum , pe maine e gata
|
a iesit bine, asteptam produsul finit totusi :D
|
a iesit chiar foarte bine, imi place mult.. culoarea este aceeasi ca cea originala sau difera?
|
Quote:
|
Este aceiasi culoare ( rosu corrida ) doar ca s-au aplicat 3 straturi de lac 8)
|
se pare ca te inspiri de la mine?? :))
1.Culoarea originala 2.Plafon negru lucios 3.Trei straturi de lac |
Lasa-l sa se inspire ca iese parfum ;) abea astept rezultatul final :D
|
Glumeam oricum o sa-l urechez pt ca nu a facut ce trebuia inainte de a o vopsi putea face f multe si costuri mici RUSINICA RUSINICA RUSINICA!
|
foarte multe insemnand ce daca nu te deranjeaza sa zici bogdy, ca si la mine o sa urmeze o revopsire sper aceeasi culoare si sunt curios tare ce vroiai sa spui cu asta ..
|
Quote:
Stiu prea bine la ce te referi cand ai zis ca puteam sa fac ceva dar momentan chiar nu detin fonduri ptr a realiza ceea ce vreau eu la masina si merg pe principiul , graba strica treaba :) Toate la timpul lor .. acum am aranjat-o asa ptr vara insa alta va fii fata masini cand ma voi intoarce din voiaj. Pup si poate vii si tu la mare de 1 mai sa bem un cico. |
Quote:
te-ai lasat de sporturi extreme? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
6 Attachment(s)
NICIODATA :)
In cele din urma poze cu masina dupa internarea in "spital" :lol: Ii mai lipsesc bandourile de pe bari ca a fost ceva mai mult de munca ptr ca vor iesi fine si capacul de la oglinda care nu a venit inca pe comanda. Sunt foarte multumit de felul in care au lucrat cei de la Dan Invest ( service-ul unde a fost masina ) si recomand celor din Constanta sa apeleze fara probleme. |
Quote:
bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning