![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
motiv pt tine ca s-o vopsesti "original" :D
|
Nu cred ca o sa schimbe culoarea, mai ales acum cand e la moda 'flacara violet'. :D
Imi pare rau sa aud asta, aripa se mai indreapta, de semnal e necaz, asta in cazul in care nu merge cel de pe e3, ca sa maresti reteaua de cautare la magazine. |
nu schimb nici o culoare:PP never:PP
gasesc are peste tot semnal:PP gasesc eu |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am gasit semnalul
la otopeni la bmw am facut franele fata.schimbat racoarde frana garnituri pistonase si lichid frana..a durat ceva ..a fost cam greu dar am reusit:P am schimbat si uleiul mai gasesc eu cate ceva de facuy ca are o gramada de nefacute:P |
Etrieru de frana seamana bine cu cel de pe E12 , daca nu e chiar ala , nu mi dau seama bine din poze .Cum ai facut aerisirea ?
Spor la treaba in continuare ! |
e 12 e 3 e 9 sunt la fel
etrier cu 4 pistonase pai ai 3 aerisitoare simplu ca la dacie numai ca le iei pe rand cel de sus cel din exterior cel din interior sau ceva de genul stiam si ordinea dar am uitat o:P sapt viit sper sa o duc la grivita pt autenticitate si apoi sa fac actele |
am rez si cu identificarea si cu acteel
etc. sper sa merg si eu cu ea.dar au mai aparut mici probleme electrice ..tre sa verific iar pe insatalatie |
2 Attachment(s)
atentie la gropi:P
|
Cu pozele astea ai reusit sa ma faci sa zambesc, ma bucur tare mult ca ai inmatriculat-o, in sfarsit dupa multa munca poti sa te bucuri de ea. :D
Cu 2500-le ( e3) ce se mai aude ? |
Cred ca este o senzatie unica sa fi singurul din oras cu asa masina:)..in buc am inteles ca sunt mai multe dar sunt sigur ca sunt multe orase in care nu exista nici macar un exemplar.
|
sincer eu nu am nici o senzatie.
m,uncesc de 3 ani la ea.deci s a cam stins marea dragoste daca as cumpara maien una si nu as avea o pe asta as fi in extaz.dar asa cand ma chinuie de 3 ani si psihic si fizic si moral..nu mai e asa mare amorezeala. sunt suparat ca nu am jante pt ea:(decat prostii de 14 15::((mai are ceva probleme dar o sa le rezolv cu timpul |
e3 cum tara asta este plina de MESERIASI neseriosi mai in toate domeniile.am luat masina inapoi cu tinichiheria nefacuta
cum am ramas fara servici masina sta sub prelata nu am bani nici sa mi cumpar un TIG sa ma apuc singur si nici sa o duc la tinichigiu. hello romania:( ps in bucuresti mai este inca una argintie insa IMPECABILA.a mea este masina de pasionat sarac :P nu de COLECTIONAR |
Cheer up :) .Cand dispare pasiunea e rau , ceea ce la tine nu e cazu . Or sa vina si vremuri bune stai linistit ca nu sa oprit lumea in loc .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning