![]() |
Re: Cursa accelerare 402m Slatina
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Puneti si voi poze cu masinile fotografiate si niste filme de la curse .. cele de pe youtube sunt cam "sterse" adica nu sunt toate,iar unele din curse sunt incomplete
Multumiri inca odata organizatorilor & felicitari,atat publicului si nu in ultimul rand participantilor |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
nu inteleg ce legatura are masina mea cu chestia asta :) oricum stai linistit ca nu e cine stie ce...e un simplu diesel de 1.6 stock :) https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/104122-ford-focus-mk2-1-6-tdci.html |
in scurt timp o sa urmeze rezultatele finale + comisia de arbitrare/organizare etc,
|
Quote:
|
Quote:
|
intr`adevar fordu meu fiesta visiniu e de 1.8L 16V 105 cp...e stok...il am de 6 ani intr`o gradina:)) si l`am scos mai acum 2 luni pe strada...e din 92 si merge ca unu din 2000...e parfum masina dar ma favorizeaza kg`le ca are 770...deci nu vreau sa intervina alte discutii din cauza ragaliei mele de masinutza asa ca...va rog frumos...si va multumesc...mie mi`a placut foarte mult
|
claus_subaru...tu nu intelegi o chestie :)) eu nu am fost acolo,eu doar ziceam ce stiu despre masina aia ...ATAT! :D
|
Pune careva poze si filme ?????????????????????????????????
|
filmele sunt pe youtube... pe mine poze ma intereseaza :D:D
PARTICIPARE CONCURS SLATINA ACCELERARE – LINIUTE 26.04.2009 CASTIGATORII LOCULUI I GRUPA Grupa Locul Numele si Prenumele Localitatea Marca-Tip A I I Toma Alin Pitesti Peogeot 206 A I Tinca Razvan Valcea Ford-Fiesta B I Petre Razvan Bucuresti Seat -Ibiza C I Sultan Alexandru Craiova Opel -Kadet D I Sandu Catalin Craiova Opel-Astra E I Tiberiu Andrei Bucuresti Opel-Astra G I Perpelea George Valcea Mitsubshi Evo CASTIGATORUL CURSEI ACCELERARE-(liniuţe) SLATINA 26.04.2009 Perpelea George – Valcea – Mitsubshi Lancer EVO 8 Organizatorii si sponsorii concursului impreuna cu Primaria Municipiului Slatina, Politia Circulatie a Municipiului Slatina, Politia Comunitara, Inspectoratul de Jandarmi al jud. Olt precum si grupul de Pompieri Matei Basarab, va multumeste pentru participare si disciplina de care ati da dovada, contribuind la reuşita acestei manifestatii Vă asteptam si la urmatoarele competitii sportive ce se vor desfasura in municipiul Slatina. Organizator Ilie Badita |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning