![]() |
Re: Evacuari custom INOX
6 Attachment(s)
le multumesc si eu baietilor pentru finala custom de la Swift-ul prietenei ! Ati fost o companie placuta pentru mine, sper sa nu va fi stresat prea tare :)
O intrebare, vreau sa punem dupa intermediara o finala si de acolo sa plecam cu traseul dublu pana in spate, fara o prelungire la bara spate se vede traseul facut :) Astept un PM cu un pret estimativ si dupa ce ii fac ITP si o trec pe numele prietenei [ undeva in Ianuarie ] sa vin sa facem treaba cum trebuie. PS : Eu am insistat sa se faca traseul asa, nu aveam nici foarte multi bani la dispozitie atunci si eram si presat de timp. |
TE asteptam cu "bratele deschise" Ma suni inainte si treci pe la noi ca sa discutam exact ce doresti.Numai bine si vezi cu golfu :>
|
daca se risca Dodo cel cu BMW-ul din postul #168 sa mi-o vopseasca intr-un final o sa fie gata si ea :D dar numai sa se apuce de ea.
O sa va fac o vizita sa-i tragem un deviz :) |
pei vezi ca interesul e de ambele parti :D el vopseste golfu, eu pun motoru and shit si vin la voi pentru serpi, traseu, finala , castigam amandoi daca e gata :P
|
Salut!
Pentru o Vectra C o evacuare cap/coada cu iesire dubla un pret aproximativ ... daca se poate. Multumesc anticipat |
Quote:
|
cat ar costa sa imi faceti si mie un downpipe pt un golf 5 gti daca va aduc eu tzeava ? astept raspuns...mersi
|
sall pt un fiat stilo 1.2 16v toata evacuarea?astept pm cu pretul multumesc frumos
|
Stiu ca e f probabil sa fiu in afara subiectului, dar un catalizator pentru Matiz aveti? Sau in cazul in care fac rost, cat m-ar costa inlocuirea (am inteles ca trebuie sudura in argon). Ms.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
Am si eu de facut o evacuare mai ciudatica, pentru un oltcit ce urmeaza sa devina turbo. Cred ca cel mai bine este sa trec pe la voi sa discutam la fata locului, dar te rog sa imi spui unde anume va gasesc, si de asemenea te rog sa imi spui daca voi imi puteti face si flansele pentru turbina, sau trebuie sa vin cu ele gata facute. |
salut....ma intereseaza sa fac si eu o evacuare cap coada la un golf 4...toba actuala tot la voi am pus-o....am cumparat teava...am 4m ...cat crezi ca ma costa manopera si in legatura cu urcarea peste punte...imi puteti face voi coturile necesare?ms frum
|
5 Attachment(s)
e vorba de un golf 4 gri din pitesti...stie tavi..sunt coleg cu el la facultate.te-a mai intrebat un prieten tot de la pitesti in legatura cu un downpipe pt golf 5 GTI....e aceeasi teava ca a voastra..ideea e ca el a vrut sa faca un traseu complet dar e dificil si ne-a ramas teava.
o alta problema este ca nu stiu cum sa fac cu evacuarea pentru ca acum e destul de zgomotoasa si am si catalizator si intermediara....si facand un traseu complet inox ma gandesc ca o sa fie si mai zgomotoasa...traseul original e pe 40mm..ce ma sfatuiti sa fac? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning