![]() |
Re: E36 - The e36..
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am achizitionat si suspensiile sport de la firma jom, reglabile blue line 20-60mm
urmeaza sa le pun sus in maxim 2 saptamani :D |
f beton suspensia.si sincer mie imi plac si jantele vobsite in negru:D :twisted: f frumos ai lucrat la masina pana acuma
|
Quote:
o zi faina |
Quote:
Keep up the good work man.Astept sa vad capota din carbon pusa pe el!Am vrut sa dau comm pe BMWforum dar nu am mai apucat asa ca o fac acum.Sincer astept cu nerabdare sa vad proiectul finalizat in special sa o vad trantita de pamant.Intr-adevar munca facuta incet si atent da roade! |
1 Attachment(s)
Quote:
salut capota nu va fi din carbon va fi lucrata de mana de tinichigiu...in maxim 2 luni am si capota pe masina... una din carbon ma ducea peste 1xxx euro poate chiar mai mult...asa ca am ales sa o fac din capota mea..si cu ocazia asta ii fac si o sina prin care sa o pot inchide daca ploua sau ninge.. referitor la eleron nu va fi nici zender nici LTW LTW e un eleros ft frumos chiar spectaculos...dar deja ft multa lume are asa ca am ales ceva special;) :D vezi poza te salut |
Quote:
|
Quote:
++++++ 1 de la mine! |
Quote:
Quote:
|
big like:d.sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
|
si pe mine m-ar interesa de unde ai achizitionat suspensia....succes cu bestia :)
|
Quote:
Quote:
oricum suspensiile sunt fabricate de acelasi producator...! Quote:
mersi frumos..in curand revin cu starea ,masinii |
foarte frumos eleronu,poti spune si cat te-o costat?bafta la modificat:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning