Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

GolfuletzS 08-02-06 22:47

sa fii baiat istet ;)

ps: da cati mai sunt in stiuatia asta ? :D

Eugen_TL 08-02-06 23:07

deci baieti! eu ma refeream strict la cei pana in 17 ani care au o fata de aprox 25 ! deja eu la 19-20 am sa vad altfel lucrurile... deocamdata pana in 17 eu cel putin consider ca cienva e tot copil... sau poate e matur dar nu cat ar trebui ! iar tu gabi spui bine ce spui / ai avut prietena mai mare dar nu aveai 17 ... aveai totusi 19 ...oarecum e o varsta mai inaintata si nu cred ca la 19 gandeai ca la 17 ! corecteaza-ma daca gresesc!

inca mai astept baieti care au pana in 17 si au fete de 25! sa nu va inghesuiti

PS:nik nu e imposibil dar asa ceva mai rar se vede oricum

Mustang 08-02-06 23:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
nu e chiar asa de greu... crede-ma ca eu sunt acuma in situatia asta :lol:

alt norocos ?

Michael 08-02-06 23:20

cel mai norocos :lol:

Mustang 08-02-06 23:27

sa o stapanesti (calaresti) sanatos :lol: :lol: :lol:

Gabi 08-02-06 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
[...] iar tu gabi spui bine ce spui / ai avut prietena mai mare dar nu aveai 17 ... aveai totusi 19 ...oarecum e o varsta mai inaintata si nu cred ca la 19 gandeai ca la 17 ! [...]

Într-o oarecare măsură ai dreptate, dar sunt oameni (şi femei şi bărbaţi) care, la vârsta de 19 ani, sunt bătuţi în cap şi oameni (de asemenea, şi femei şi bărbaţi), care, la 17 ani sunt mult mai dezvoltaţi din punct de vedere al materiei cenuşii.

Cunosc persoane care până la vârsta de 21 de ani n-au avut nici macar un contact sexual (respectivul n-a vrut să meargă nici măcar la fetele vesele - noi, eu şi nişte prieteni, plăteam totul (!!!)) şi oameni care la 17 ani aveau lângă ei femei de 22, 23 de ani.

Vorba melodiei: \"nu contează cât de lung am părul, ci contează cât de mult gândesc!\". Transpusă în cazul nostru, fraza s-ar traduce astfel: \"nu contează că am 17 ani dacă arăt de 22 şi o ard cu studentele în anul II!\" :lol:

PS:
- când aveam 17 ani, cineva (de sex feminin) mi-a zis că am 22;
- când aveam 19 ani, cineva (tot de sex feminin) mi-a zis că am 26;

PPS: ce repede trece anii ăstia pe lângă mine :lol:

EvLSant0S 09-02-06 02:55

mda, aiurea rau de tot cu varsta asta, eu daca-mi las barba .. ( ma fac Pedro Babosa ) ca sa nu zic altceva .. :)

s-a terminat ..

sub 20 nu scad :)
da... degeaba ..
20 de ani ..si umblu cu \"tata\" in a4 (a se citi CZR) ..
nu merge combinatia . . :)

GolfuletzS 09-02-06 07:56

e santose si daca are 21 :D
te`am prins cu matza`n sac :D

sil4tuning 09-02-06 08:11

gabi ..tu esti cal batran ...normal ca lumea sa te mai poceasca cu cativa ani in plus :lol:

Eugen_TL 09-02-06 10:42

hahaha gabi si cand o sa ai 40 o sa vrei sa-ti spuna:\" pari de 20 \" :wink: ( JOKE )

Mustang 09-02-06 10:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
hahaha gabi si cand o sa ai 40 o sa vrei sa-ti spuna:\" pari de 20 \" :wink: ( JOKE )

i-ar conveni atunci :lol: :lol:

aleks 09-02-06 11:23

mie mi-a zis ieri o tanti de vreo 45 ca arat de 30 :lol:
bine ca fetelor de-o varsta cu noi li se pare k arat de 20 :wink:

Gabi 09-02-06 11:40

Silviu: te înşeli, sunt un mâmz pur sânge :P

TuningBoy: să te audă Dumnezeu! Mai am eu un prieten - mai mic cu un an ca mine - al cărui tată are 47 de ani şi mai mult de 30 nu îi dai. Omu' se îmbracă mai bine decât noi, ăstia tineri, şi se distrează de 100 de ori mai mişto. Lifestyle! :peace:

Eugen_TL 09-02-06 11:46

hahaha ! mai am si eu un exemplar de tata care il vezi numai in trening si haine sport si face intrecere cu fiusu ! tasu cu masina ala cu scuterul! tata nebun ce mai! :))))

RA_2fast4u 09-02-06 12:43

mah baietzi...chiar nu inteleg dc ne tot invartim in juru cozii :P adika dc sa te dai de 20 cand ai 17? chiar nu inteleg? adika dc sa cautam noi sa sarim o anumita perioada din viatza? nu zik, si eu ma dau de vreo 18-19 ca sa pot intra prin cluburi(respectiv 21 in unele cazuri :lol: ) dah atat...adika fata de o fata nici odata nu ma dau mai smecher sau ceva de genu...si nici nu caut fete mai mari ca mine, adika ma prieteni care is in limba dupa fete de 19-20 de ani....nu zik..is dragutze...dar nu ma atrag, adika cu ce rost? hai sa zikem cu un an mai mare merge ....da totusi..diferentele astea extreme...nu imi par ok...sau am prieten, care are iuibita pe clasa a 5-a....(el ii pe a 9-a) nu zik..fata arata super....ramai in limba cand o vezi, ar lua multe fete de clasa a 9-a.chiar si a 10-a...da totusi...cand vb cu ea...sau ceva......iti dai seama...adika toate la timpul lor....... dc sa ne dam altceva? dc sa sarim peste unele lucruri?

All times are GMT +2. The time now is 04:54.

- Copyright 2026 4Tuning