![]() |
Re: INTALNIRE DACIA CLASIC 9 MAI 2009 ! BRASOV
n-am zis sa fac nimeni legea, din moment ce nu exista o organizare corecta, cu un organizator numit. da...topicul de numeste "dacia clasic"...si cred ca cei care urmaresc topicul stiu ce inseamna o dacie clasica. nu trebuia sa zica nimeni:"io pot sa vin cu a mea?", daca stie foarte bine ca masina lui nu e o dacie clasica. de-aia apar atatea certuri, de la niste prostii spuse. inainte sa apasati butonasul "submit reply", recititi ce ati scris, nu-i greu.
|
Vreau sa va aduc aminte ca o intalnire nu inseamna sa aratati celorlalti ce masini aveti, ci sa impartasiti pareri, secrete si povestiri in legatura cu masina voastra. Daca topicul se numeste Dacia CLASIC, toti ceilalti care nu au o Dacie CLASICA sunt rugati sa nu se bage in discutie. Lasati oamenii sa discute si ei intre ei eventualele mici probleme si sugestii, daca vreti intalnire Dacia Generala, organizati alta in afara de aceasta ;)
|
Quote:
INTALNIREA DACIA CLASIC 1300 SE VA TINE BAIETI DACA VA UITATI IN POSTURILE ANTERIOARE VE-TI GASI NR DE TELEFON DOMNULUI DANUT CRAINICIUC PT RELATIILE REFERITOARE LA 9 MAI ! REPET ACEASTA INTALNIRE ESTE STRICT DE DACII 1300 ORGANIZATA DE CEI DIN DACIA CLUB! ROG DIN NOU NU MODERATOR SA INCHIDA ACEST TOPIC IAR BAIETII INTERESATI SA INTRE DOAR PE DACIA CLUB SAU SA SUNE LA ACEL NR DE TEL! MULTUMESC |
| All times are GMT +2. The time now is 21:17. |
- Copyright 2026 4Tuning