![]() |
Re: Parasolar/ Sigla/ Hunedoara-Deva
''AFILIÁ, afiliez, vb., I. Refl. (Despre organizații, instituții etc.) A se alătura altei organizații, instituții etc., stabilind raporturi de subordonare sau de colaborare. [Pr.: -li-a-] – Din fr. affilier. ''
:shock: |
Quote:
|
yo zic ca ...
...THE RIDERS ... suna mult mai bn,sincer the afiliates suna nasol ... p.s. veniti cu idei de font,oricum cumva transparent,fara parasolar,zic io ... |
1 Attachment(s)
Quote:
pareri..... |
Quote:
|
numa cred ca trebuia si un ac la turometru:D
|
Quote:
The Affiliates. nu suna prea bine iar THE RIDERS, i cam "sec" .. Intreba o persoare din tara: "cine sunteti voi?" si raspunde un hunedorean "noi suntem the riders?" nu i prea ok nu? |
1 Attachment(s)
La vara sper sa plec in Germania la lucru si sa imi cumpar o masina,sa nu mai umblu cu cea a parintilor.Ma gandeam sa imi achizitionez un Honda civic coupe 1.5 si pe parbriz sa i lipesc un sticker Japan power...
Daca se va infiinta un club auto in Hd ,ar fi frumos ca toti cei care apartinde club sa posede acelasi parasolar. ..sa facem abstractie de la fapatul ca masina nu este japoneza,ce ziceti? |
Doar scrisul THE RIDERS e perfect,parerea mea,si ar da bine pe parbriz fara turometru,asa simplu...
|
rider_thetiger: Nume,hmm ar trebuie sa fie ceva ce reprezinta domeniul auto,gen racers,riders,motorsport,speed, drift,burnout etc..
THE RIDERS, i cam "sec" .. chiar tu ai dat exemplu mai sus riders,drift,etc.... te contrazici singur:D |
Quote:
|
pai un nume + riders,drifting etc....asa simplu,riders, i prea de tot.. ->HD Crazy riders
nu ma contrazic... Quote:
shopaholic crew :)) Hunyad?? |
Hunyad crew just us
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |