![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Bara de rigidizare nu-ţi face rău cu absolut nimic, din contră... Dar se foloseşte dacă ai suspensie sport...
Citeşte aici şi problema ta va fi lămurită ! Pleoapa îmi place foarte mult, chiar azi am văzut la un Opel ca al tău o astfel de pleoapă şi arăta excelent. |
in primul rand frumoasa masina;in aldoilea rand bara de ridigizare nu iti va crea disconfort,dar era bine daca aveai si niste bucsi mai rigide si o suspensie sport...
apropo de unde vroiai sa iei jantele:de la noi sau comanda de afara?si daca imi poti spune cum se numesc ca as fi si eu interesat de un set ms mult si bafta in continuare |
Avand arcuri Eibach(-30 fata / spate si mai dure ca cele stock), am zis ca s-ar "pupa" bine cu ele si aceasta bara de rigidizare si de aceea am comandat-o.
Bucsi mai rigide poate voi pune cand s-or duce astea care sunt acum pe masina Jantele (Sparco Rally White) deja le-am comandat la un magazin din Suceava care le aduce din Italia am inteles si de accea dureaza aprox 10 zile din momentul cand am dat comanda. |
4 Attachment(s)
News:
Sparco Rally White |
super tari jantele si o da si bine dar sunt cam mici sunt pe 15?
|
WAW... cât schimbă aspectul maşinii !
Foarte frumoase, bună alegere ai făcut. |
Quote:
|
wow nebuniee..ce fel o dau pe masina :X:X:X:X sa nu iti mai recunosc masina ca eu dupa jante ma orientam :))
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Din ce am inteles este primul set de sparco rally white pus pe o masina in .Ro, daca vorbesc prostii imi cer scuze...dar mie asa mi s-a spus.
Am primit si noua grila de radiator Lester care a fost trimisa la vopsit impreuna cu pleoapa de luneta. Grila o voi schimba deoarece actuala nu se potriveste cu grila dintre proiectoarele barii fata care este tip fagure. Saptamana viitoare poate montez si bara stabilizatoare si voi reveni cu impresii in cazul in care voi simti ceva. Poze cu grila si cu plasa cu ochiuri mari tip fagure care va veni pe grila radiatorului : |
7 Attachment(s)
Grila radiator Lester si pleoapa de lunate CSR
|
Quote:
|
ce nasuc are acum ;)
frumoasa rau si pleoapa spate e super p.s. la asta ma gadeam si eu ma cox de cate ori vedeam masina ma intrebam cum ar da cu un bad boy look poate iti fac si un vt sa vezi doar sa-mi spui cat de "incruntata" o vrei |
2 Attachment(s)
Ma cam "bate" gandul la un anumit fel de pleoape vezi atach.
Problema e pretul putin cam mare pt 2 bucati de plastic 255 ron fara transport Daca poti sa le pui intr-un VT , be my guest please |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning