Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Alba-Neagra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/117477-masina-mea-alba-neagra.html)

GJ 64 GAB 05-05-10 14:33

Re: Maşina mea: Alba-Neagra

Bara de rigidizare nu-ţi face rău cu absolut nimic, din contră... Dar se foloseşte dacă ai suspensie sport...
Citeşte aici şi problema ta va fi lămurită !

Pleoapa îmi place foarte mult, chiar azi am văzut la un Opel ca al tău o astfel de pleoapă şi arăta excelent.

roby wws 05-05-10 14:33

in primul rand frumoasa masina;in aldoilea rand bara de ridigizare nu iti va crea disconfort,dar era bine daca aveai si niste bucsi mai rigide si o suspensie sport...

apropo de unde vroiai sa iei jantele:de la noi sau comanda de afara?si daca imi poti spune cum se numesc ca as fi si eu interesat de un set
ms mult si bafta in continuare

uskt2005 05-05-10 14:38

Avand arcuri Eibach(-30 fata / spate si mai dure ca cele stock), am zis ca s-ar "pupa" bine cu ele si aceasta bara de rigidizare si de aceea am comandat-o.
Bucsi mai rigide poate voi pune cand s-or duce astea care sunt acum pe masina

Jantele (Sparco Rally White) deja le-am comandat la un magazin din Suceava care le aduce din Italia am inteles si de accea dureaza aprox 10 zile din momentul cand am dat comanda.

uskt2005 15-05-10 13:50

4 Attachment(s)
News:
Sparco Rally White

ascany 15-05-10 14:02

super tari jantele si o da si bine dar sunt cam mici sunt pe 15?

GJ 64 GAB 15-05-10 14:06

WAW... cât schimbă aspectul maşinii !
Foarte frumoase, bună alegere ai făcut.

Sonny™ 15-05-10 14:25

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3361724)
News:
Sparco Rally White

ti.am zis ca o sa vina mult mai frumos decat cu ce aveai inainte, si schimba radical aspectul masinii....;)

johnsonxxl 15-05-10 14:29

wow nebuniee..ce fel o dau pe masina :X:X:X:X sa nu iti mai recunosc masina ca eu dupa jante ma orientam :))

uskt2005 15-05-10 19:38

Quote:

Originally Posted by ascany (Post 3361746)
super tari jantele si o da si bine dar sunt cam mici sunt pe 15?

Si mie mi-ar fi placut pe 16 dar asta insemna sa ajung la talon de maxim 50 si la ce drumuri avem nu stiu cat rezistau anvelopele fara sa faca vre-o galma sau altceva sau jantele sa se "boteasca" si din acest considerent am fost nevoit sa sacrific putin look-ul

ascany 15-05-10 20:17

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3362616)
Si mie mi-ar fi placut pe 16 dar asta insemna sa ajung la talon de maxim 50 si la ce drumuri avem nu stiu cat rezistau anvelopele fara sa faca vre-o galma sau altceva sau jantele sa se "boteasca" si din acest considerent am fost nevoit sa sacrific putin look-ul

lasa ca sunt frumoase si asa altii si le doresc si asa da nu le au;)

uskt2005 16-05-10 11:52

2 Attachment(s)
Din ce am inteles este primul set de sparco rally white pus pe o masina in .Ro, daca vorbesc prostii imi cer scuze...dar mie asa mi s-a spus.

Am primit si noua grila de radiator Lester care a fost trimisa la vopsit impreuna cu pleoapa de luneta.
Grila o voi schimba deoarece actuala nu se potriveste cu grila dintre proiectoarele barii fata care este tip fagure.
Saptamana viitoare poate montez si bara stabilizatoare si voi reveni cu impresii in cazul in care voi simti ceva.

Poze cu grila si cu plasa cu ochiuri mari tip fagure care va veni pe grila radiatorului :

uskt2005 18-05-10 22:36

7 Attachment(s)
Grila radiator Lester si pleoapa de lunate CSR

_Cox_ 19-05-10 10:26

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3371386)
Grila radiator Lester si pleoapa de lunate CSR

Foarte tare incet incet o faci de expo, un bad boy i-ar trebui....

ascany 19-05-10 14:20

ce nasuc are acum ;)
frumoasa rau si pleoapa spate e super

p.s. la asta ma gadeam si eu ma cox de cate ori vedeam masina ma intrebam cum ar da cu un bad boy look poate iti fac si un vt sa vezi doar sa-mi spui cat de "incruntata" o vrei

uskt2005 19-05-10 14:35

2 Attachment(s)
Ma cam "bate" gandul la un anumit fel de pleoape vezi atach.
Problema e pretul putin cam mare pt 2 bucati de plastic 255 ron fara transport

Daca poti sa le pui intr-un VT , be my guest please

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning