![]() |
Re: cateva din creatiile lui BOND...VAGA BOND!
super tare frate :) congrats!
|
ce zici :D ai putea sa faci ceva din asta? https://forum.4tuning.ro/imagehosting...4344f9d9d0.jpg
daca ai timp, bineinteles. sunt f f curios, imi place cum gandesti,.. si anume, imi place ca esti original :D copii f putin din alte parti sau chiar deloc! |
Quote:
ps: ms pt aprecieri |
2 Attachment(s)
brush...
prima masina la care am pus niste reflexii si am incercat sa nu mai fie blury...sper k mi-a iesit |
e soooooper misto. e crminala. bravo :)
|
Quote:
e absolut superba :) ar trebui sa incerci sa pui niste jante luate de pe o masina,nu zic,ca nu sunt frumoase,doar ca sa aiba ceva reflexii cat de cat. Ti`au iesit fff bine reflexiile si umbrele...congratz...la mai multe :) |
oglinzile`s shmekere rau ...de camion ..trebuia sa le faci un pic indreptate in jos ca nu s`ar vedea nimik in ele ..si asa sunt mici
|
Frumoase realizari...multa multa imaginatie!! :) Bravo ..dar la capitolul claritate mai e de munca ;) ..multe sunt in ceatza si e pacat !
Detaliile marunte fac diferentza. |
2 Attachment(s)
# ms de com. , legat de claritate, ceatza...nu ma impac deloc bine cu ele.
pe 2007 am venit c'un concept car, totu' e brush, singura chestie care pot sa zic k a ramas...este sigla de pe portbagaj. |
frate tu esti normal ? yo nu creeeeed :yikes:
|
esti prea tare !!!!!!!!
poate ne faci si noua in tutorial ptr brush ...:roll: sau un link ceva ...cu ce ai gasit tu mai bun ! ms ! |
deci ideea cu jentile alea e belea....poti sa ne dezvalui si noua cum iti iasa? :D:D
|
am pus un tutorial ca sa vezi cum sta treaba cu jantele aici
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
#peter - n-am nici un tutorial cu brush...chestia cu brushu' o fac din cap, forme si toate cele.
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning