![]() |
3 Attachment(s)
...
|
A fost din scurt, a fost rapid, a fost frumos, fara nici un incident mai deplasat. Ne-am bucurat si de o participare ... destul de mare din partea sucevenilor, mult peste asteptarile unora... si stim noi si de ce :D :twisted:
Kamikaze, daca vreodata in viata ai sa te apuci de lucru, fa orice numai fotograf sa nu te faci :D :P Asteptam niste poze mai clare si mai sugerante. Da, stiu ca ti s-a aburit lentila, dar pana sa se abureasca.... ;) Asa ca toti cei care cititi acest forum si ati facut poze , va rog sa le puneti aici. In schimb am o parere cam retrasa despre \"slalomul printre pompe\" ale BMW-urilor... Si mie mi-au placut dar s-a mers cam departe... Tocmai din aceasta cauza, incepand de acum toata \"smekeriile\" cu masina sunt interzise in incinta Peco ODN. A fost mult peste \"limita admisa\" a lucrurilor care avem voie sa le facem acolo. S-a auzit de ce-a fost acolo, unii au fost ingroziti cand au auzit ce s-a \"facut\" in peco. Asta ar fi singura \"problema\" care a fost. A! si chestia cu garda.... speram sa nu fie nimic. :twisted: Si ca sa nu ramana ideea la ce-am zis in paragraful de mai sus, va spun ca se poarta discutii in privinta unei locatii in care sa ne putem aduna si sa facem cate cascadorii vrem cu masina ;) Inchei prin a multumi tuturor celor care au participat, soferi sau nu, cu permis sau nu, mi-a parut bine sa va vad pe toti entuziasmati si uniti. R3SP3KT ! |
2 Attachment(s)
.....
|
Asa e Cristi ..... am duso cam la extreme cu demonstratia din Peco .....a fost frumos , nam ce zice .... acea demonstratie a fost indemanare de calitatea 1 ....Da ar trebui o alta locatie pentru asa ceva .... Eu zic k aceasta intalnire a fost una reusita ....dorim si parerile baietzilor din Bacau :D ....
|
nu s-au iventat cuvinte de lauda ca sa spun cum a fost la SUCEAVA
:wink: Criminal :!: :!: :D |
multumim celor care au participat la int, si multumim pt laudele aduse! ajteptam sa ne vdm din nou poate la iasi! :)
|
Sa speram k urmatoarea intalnire o sa fie la fel de faina :D
|
ieri a fost...FARA NUMAR DE FAIN!!!!! :p
|
eu ma simt vinovat pentru faza cu cerculetele din benzinarie...
sunt unul dintre cei care au provocat galagia, dar din puynctul meu de vedere cel putin ,totul a fost sub control, spectacol mult, pericol minim. nu am vrut sa deranjam, ci doar sa facem show. in alta ordine de idei, intalnirea de la suceava a iesit excelent, cea mai reusita de pana acum, exceptand cei 400 de metri, pusi pe un deal si o vale, totul a fost de nota 10. poze sunt multe, eu le procesez si incep sa le urc pe site. |
a fost misto ... mai vreau poze.. ca stiu ca mai sunt:D
|
Aleks, cand am zis BMW-uri nu am aratat cu degetul spre tine... Mai exact cei 2 cu numere de austria, care au ce-au facut pe propria raspundere... in fine... important e ca nu s-a intamplat nimic. Faza e ca s-au aruncat vorbe asupra mea din cauza lor...
Oricum :D , despre slalom intr-o benzinarie functionala printre pompe, nu poti sa spui ca a fost \"pericol minim\".... Bun, ca a placut ochiului, stiu , si sunt de acord. :twisted: Si cu locatia.. stii vorba aia : daca sunt probleme.. \"HEAD FOR THE HILLS !!!\" :)) Cam asa am facut si noi, in alta parte nu aveam unde sa ne dam . A! si inca ceva, aleks si Gabi, sa puneit pe CD toate pozele si filmele, inclusiv cele care le-ati facut la BC, si iti trimit acuma pm cu adresa mea de acasa, mi-l trimiti prin posta paket :) Si de aici o sail impart eu la baieti. |
Zona a fost buna. Valea ajuta la acceleratie si dealul la franare. Nici ca se poate mai bine. Unde gasesti o pista de aeroport facuta asa????
|
De un singur lucru imi pare foarte rau. Ca nu am putut veni cu jucaria mea (care va avea numarul SV-79-TOY) la intalnire. Dar va fi gata mai incolo si voi veni.
|
oups, eroare :lol: :lol:
pozele le-am pus din nou, putin mai jos... primele, restul maine... |
dar ce s-a intamplat cu pozele. Ca nu pot sa vad nici una dintre ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning