![]() |
Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo
Quote:
|
pe o scara la 1-10 acord nota 5... cred ca toata lumea este de acord cu mine.. pt acest calificativ.. acest eveniment este mult sub nivelul celor din anii trecuti...iar cat despre show.. nu prea a fost.. felicitari celor ce au participat MOUSE nota 10 trebea sa ia locul 1... in fine..in rest Felicitari celor ce bat ceva km drumul doar ca sa se uite.. pt ca nu a fost loc de o mika ingaduinta...trecand peste asta.. expozitia a fost DESENE ANIMATE ( aviz lastunu ala ce cauta mai frate ala akolo + alte trompete).. eu sincer credeam ca acest eveniment va fi unul mai reusit ca in anii precedenti pt ca tendinta este de ascedenta dar numai ca 4tuningul a cam luato la vale... intotdeuna se va putea spre mai bine.. numai ca acum este pe muchie de cutit.. majoritatea au venit sa vada spectacol.. sa vada ceva nou.. ceva mai mijto..eu unul nu am vazut am venit cu zambetu` pe buze si am plecat cu un gust amar..
Felicitari pt LAFU`,MOUSE, Jakal ( GETAX), Cobra XIX , SITU` |
Stie cineva daca a fost afisat panoul cu desene?... Freehand design?....am fost 11 participanti care au muncit la acele desene...si nimeni nu a vazut panoul ala:(
|
dolb, despre cunoscatori nu mai zicem nimic, sunt peste tot... la fiecare legala, la fiecare drift/burn... iti strica tot cheful cand ii auzi ce vorbe scot... dar asta este, trebuie sa ne obisnuim cu ei sau sa nu le mai dam atentie...
|
Quote:
|
UNDE AI AUZIT FRATE MANELE? VREM O DOVADA!
|
Quote:
|
cred ca am auzit si eu sambata la opelul astra....dar cand m-am apropiat mai mult era altceva....se poate sa fi fost ceva mixat...nu stiu sigur
|
sincer yo nam auzit manele si am fost acolo toata ziua
|
am fost eu in fiecare zi,inainte sa se deschida pt public si dupa ce se inchidea,au fost maxim 3 manele dau au fost! daca vrei dovada poti sa uiti,nu sta nimeni sa filmeze cand au pus aia manele ca sa iti dovedeasca tie
|
Quote:
|
au fost in pavilionul 14,nu stiu exact masina dar era una dintre cele de la standul unde dadeau aia cu fum
|
zici ca cine stie ce au facut :lol: , manele , eee si ? :lol:
|
dupa ce te dai in stamba ca ce masina ai tu pui manele nu?daca esti atat de stilat nu asculti manele sau nu iti faci publice gusturile in materie de muzica fiind la un eveniment public si destul de mediatizat
|
traim in romania frate... nu stiu de ce va mai minunati
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning