![]() |
Re: Sofer de stradă cu maşină puternică vs. pilot profesionist cu maşină slabă
nu prea vad rostul topicului, dar cred ca cel cu o masina puternica ar castiga, caci daca e cu experienta stie sa mearga cat de cat sa il bata pe ala cu masina de 3 ori mai slaba fie el si profesionist
|
Quote:
eu de putere PREA MARE nu am auzit pana acum. ce legatura are parodia din Mall cu topicul asta? Fifth gear e un *** de emisiune si proasta aia blonda nu are gram de integritate, face reclama la Toyota. |
Acu ceva timp un baiat cu un logan de 1.6 l-a batut pe unul cu un SL 500 pana la Unirii si inapoi, faza vazut de multi in Victoriei, culmea este ca cel cu SL-ul se dadea si "pilot" pe cand cel cu loganul chiar era.
|
foarte bine punctat fgm...asta vroiam sa spun si eu prin faza aia din market..degeaba ai multa putere daca nu stii sa o folosesti..dar asta e o si o reclama la dunlop:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa intelesesem atunci, am fost de fata la toata discutia, ala cu SL 500 era foarte amuzant. |
Minim penibil exemplul. In primul rand ca prin trafic este absolut irelevant si aberant sa compari fie si un supercar cu 500 de cai cu un cotinet de 75 de cai . Din punctul A in B e clar ca poate ajunge mai repede caruciorul pentru ca un slalom ( inconstient si periculos) in trafic poate fi facut cu orice masina .
Excluzand traficul eu cred ca e clar ca un sofer decent cu o masina mai puternica spulbera orice pilot profesionist. |
Quote:
|
A fost un episod haios in Top Gear mai demult, pe Ring Clarkson cu un Jag diesel vs o tipa cu un Ford Transit tot diesel, experta pe respectivul circuit. Tin minte ca a castigat totusi Clarkson, era prea mare diferenta de "gear" dar ma intreb ce s-ar fi intamplat daca tipa ar fi condus macar un golf de 131 de cai...
|
Sabine Schmitz l-ar fi facut decomanda pe Clarkson cu tot cu Jaguarul lui ;)
Daca ai observat depasea motoare sport cu Transitul =)) bine aia nu erau foarte buni piloti dar doar gandul.... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning