![]() |
Re:
Quote:
.... :twisted: :lol: :lol: :lol: nu nu.....eu stiu povestea mah da nush despre cine e vb nu ai citit mai sus....de psycho va rugatzi...... :lol: :lol: :lol: promit k nu ma uit cine e tipu` |
heh... caz nou noutz...
un cunoscut de-al meu are 32 de ani, si traieste pe spinarea maica-sii, care e pensionara, el neavand servici.... nu-i face probleme, nu e scandalagiu sau ceva... dar... cum vi se pare omul? mie mi se pare mai mult decat penal... |
ahahha haios e ca esti ONTOPIC, e barbat intretinut de o femeie :D
deci .. groaznic .. nu pot sa concep chestia asta, cum frate? pana cand sa stai pe banii parintilor ? pana cand sa nu incerci si tu sa te zbati sa faci un leu ? groaZnic ! |
mai si eu de 1 luna 2 stau pe banii alor mei .. sau o sa incep sa stau p banii alor mei .. k ami am nishte bani de acolo d unde am plecat de la munk .. in fine .. ideea e k are 32 de ani aia e mai nasol .. :(
|
nu , psycho ,fa diferenta, e vba de oameni care toata viata stau ca trantorii , unu care n-a muncit in viata lui , si nu concepe sa miste o laba sa faca un leu ;)
|
iti vine sa-l crezi pe ion creanga... cu povestea lui cu lenesul de-l duceau la spanzurat... cu posmagii lui cu tot.
asa ar trebui si astia... luati unul cate unul, si impuscati, k si asa consuma oxigenul inutil... |
iti vine sa-l crezi pe ion creanga... cu povestea lui cu lenesul de-l duceau la spanzurat... cu posmagii lui cu tot.
asa ar trebui si astia... luati unul cate unul, si impuscati, k si asa consuma oxigenul inutil... |
Re:
Quote:
|
si eu stiu pe cineva care sta la mana paritilor tacsu face vreo 5 mil pe luna el are 28 de ani si nevastasa la fel ea muceste pe 3 mil si sta la mama lui in casa si el sta si o freaca merge cu masina lu tacsu se imbraca mananca bine mersi si il doare in ........ masa face bani lucreaza la spital si face destul incat sa ii tina pe toti pm e destul de penibil
|
un tip de 30ani e intretinut de maica-sa...ba mai mult...maica'sa e preocupata de faptul ca tipu` e la facultate....maica'sa ii face referatele pentru facultate, ii plateste facultatea, il tine cu un audi a6, iar el sta toata ziua si chefuieste....fara loc de munca, fara un scop... :lol:
faina...viata asta de 'paduche' |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: Barbatzi intretinuti de femei ....parerile voastre
da..asta km asa e..si eu krd k tine tot de orgoliu..adik se presupune k un barbat aduce banii in casa..eu una m as simti penibil dak as fi barbat sa fiu intretinuta de nevasta mea..orikm..sunt de parere..k de fapt nici barbatul ,nici femeia nu trebuie sa fie intretinuti unul de cel...dak ambii sunt competenti de a face bani in casa..poi at sa i fak!nu?
|
Quote:
daca esti bine ... te vad muncind ... in vise .. : / |
hmm sunt considerat "barbat intretzinut de femeie" dak ea ma plimba cu masina peste tot ? :)) :D :D sper k nu ... k mie unu numi place sa fiu intretzinut de ea ... desi are o situatzie materiala mult mai buna :D ne "batem" knd e vorba cine sa plateasca nota :D heh >:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning