![]() |
Re: Campionatul National de Drift
Quote:
|
:peace:Cele trei masini pe pista au facut tot show-ul......TENGU tot respectul si toata stima.....BRAVO.
Felicitari tuturor participantilor......;) |
a fost mirific azi , felicitari participantilor si multumim pentru show'ul de zile mari...
|
Finala:
Vasile Cristi - nr.20 - 8 puncte Calin Iordan - nr.17 - 8 puncte Traian - nr.12 - 8 puncte Omur - nr.21 - 6 puncte Bondoc Iulius - nr.19 - 6 puncte Claudiu - nr.15 - 6 puncte BAU - nr.14 - 6 puncte Razvan Fratean - nr.27 - 6 puncte Ciobanu Alex - nr.28 - 6 puncte Florica - nr.13 - 5 puncte... ultimul clasat cu penalizare pentru nerespectarea regulamenului. |
Quote:
|
bafta la toti maine,azi defapt
|
-Ce caterinca .....ok .....asa este nu am respectat steagul rosu , dar cand am intrat am spus ca vreau sa intru primul sa fac proba si sa sparg cauciucurile ca sa pot da jantele lui Onur , pt ca avea cauciucuri dar nu avea jante si nu putea da proba.
-Ne vedem astazi la treaba , bafta baieti !!! |
Cel mai tare show l-a facut BGS. Am asteptat cam o ora la gard ca sa vina idiotii aia cu 4 clase sa ne goneasca pe toti din zona aia. Nu s-a mai putut viziona nimic mai departe. Astazi de la ce ora se sparg cauciucuri?
|
felicitari florica
|
Autoturismele sun acceptate si neinmatriculate in concurs.
_Trebuiesc sa arate bine estetic , complete , fara scurgeri de lichide , fara fire, table , izolatii care atarna si f important este esapamentul care nu trebuie sa atinga nimic din componentele masinii. _Autoturismele care nu corespund estetic si tehnic nu vor fi acceptate indiferent de cat de mult ne cunoastem sau cat de buni prieteni suntem. _Daca autoturismul are montat rollcage , casca pentru sofer este obligatorie. _Nu sunt acceptate masini cu tractiune spate fara LSD (diferential autoblocant) si masini tractiune fata. INTERESANT REGULILE SUNT PT LA ANU SA INTELEG |
Cred ca pt la anu ca anul asta mai trebuia sa intre bunicu cu caleashca :)) de unde atat autoblocant cred ca ei nu stiu ce e ala la ce masini au fost !
|
Quote:
|
felicitari tuturor care s-au calificat si cel ma bun sa castige......
ieri ploiestiul nu a putut ajunge....am avut un eveniment neplacut.....dar speram ca azi sa putem intra si noi la libere..... multumim... bafta la toata lumea....... |
Quote:
|
O intrebare. Ce motor avea ursu gri cu WRG la numar? Excelent mergea. Nici nu-l auzeai.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning