![]() |
Re: break-ul lowrider
ce-ai facut ma ai dat cu vopsea si pe parasolar si pe numar? atentie la militzie...mare belea faci cu ei...
|
nu e vposea e oleaca facut cu sprayul de faruri! nu e bai cu ei1
|
Nu a observat nimeni pavilionu negru ??? bafta grasule !
|
e crima masina, mai punei pe spate jante cum le ai pe fata , fa rama la geamuri la toate usile negre ca tot ai spray.Apoi spalo si tragei niste poze :) imi sare mereu la mess ca primesc emailuri "re: break-ul lowrider" :)) nu rezist sa nu dau clik
|
acuma caut jante de genul pe fata si tu daca vrei poti sa ma ajuti sa mai caut si daca auzi ceva anunta-ma! masina va fi toata negru mat i se va scoate menrele la usi pe fata usor usor asa intra in modificat! se va m-ai lucra la ea! sper sa gasesc jante si sa pot gasii gume 225/60/13 pe spate sa fie latita la maxim!! daca nu s 205 ma vor multumi ca pe fata
|
Cosminule, arata suparata rau de tot8)..arata f bine din fata, spoilerul se aseaza perfect, imi place cum a iesit pavilionul, buna treaba a-ti facut:-)
Totusi, cum iti sta tie in obicei faci poze inainte sa aranjezi si tu detaliile..e bine ca ai scos scrisul cu rosu de pe parasolar(dar trebuie curatat lipiciul ramas cu putin diluant) si la spoilerul acela frumos fa-i o baitza buna dupa care da-l frumos cu negru mat..cred ca va arata si mai bine8):-) Oricum, ma bucur ca te tii de treaba(cam ilegal de fapt) si cu sfaturi si ajutor sa iasa treaba buna si sa ajungi la rezultatul propus;) Numai bine man:-) |
6 Attachment(s)
fxf-ul a fost la baitza am facut cateva poze scuzati calitatea lor!
|
S-a luat vopseaua de pe capotă??Parcă asa văd eu din poze
|
e spalata :)):) lumina a batut prost!
|
Totuşi arată cam aiurea cu roţi asa mari pe faţă şi pe spate normale......
|
rfg-ule tu nu ai citit ce am zis? ca o sa pun si dealea dar 1 sa mai strang bani sa le cumpar si sa fac pasaje! mai dureaza te rog fi atent data viitoare la ce scriu! oiucm e parerea ta! dar nu va m-ai sta asa prea mult timp
|
Am citit stai liniştit,dar pānă o să pui tu tot aşa late mai bine laşi maşina cu roţile normale că arată ciudăţel
|
asta e ce sa-i faci acuma! no pain no gain o sa arate si ea normal!
|
Numai normal nu arată ea cu folie pe parbriz,şi faruri negre.Nu o zic cu răutate dar e belea noaptea să mergi cu ea.....
|
ai folie si pe parbriz ma?
seara ce faci, te uiti prin parbriz cu lanterna?:D:D:D glumesc... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning