Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   CONCURSUL CONCURSURILOR -2006 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11435-concursul-concursurilor-2006-a.html)

mer|in 10-01-06 13:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
deci nu am inteles ! :oops:

se aleg masini din astea care le`am propus pana acum ?

si pana la urma cand incepe concursu propiu zis de tuning si cat tine... si cine participa si pe ce masini particpam ? cand se face poll`ul in care sa votam c masina facem ?!

cand iti dai seama sa imi spui si mie ca nici io nu am inteles nimik

HAOS HAOS

Manson 10-01-06 14:04

citeste si tu ce a zis top art si cu gratian...
asta chiar ca e concursul concursurilor.
sa vedem masinile care au fost alese si dupa....la munca
gratian....sa inteleg ca pana la sfarsitul saptamanii o sa avem deja poza pentru fiecare nivel(incepator avansat si expert)?
sorry dak s a dat raspunsu... :oops: :oops: :oops:

Gratzian 10-01-06 14:13

da, azi eu o sa stabilesc concursurile, apoi o sa hotaram masinile care intra in concurs...
sapt asta ii dam drumul la treaba :wink:

Skillzu 10-01-06 14:35

waitin'//top art a fost de foarte mare ajutor....cineva care se vede k are experienta :wink: s-a scris mult de cand nu am intrat :lol: ...acum asteptam...

Manson 10-01-06 15:48

multzam k m ai lamurit gratzian :wink: thx

TazAless 10-01-06 15:55

am si eu o intrebare: dupa ce se aleg masinile, si etapele concursului, bla bla :blahblah: se poate ca un om sa participe la mai multe categorii (incepator, desen de mana etc) ?

TopArt 10-01-06 19:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
ma bag eu la desen d mana. dar sper sa inceapa 1 data concursurile pentru ca nu stiu cat mai stau pe forumul asta... unii stiu de ce.

bun, deci pana acum, la concursul de desen s-au anuntat mer|in, g-unit si eu :wink:

Quote:

Originally Posted by \"ALXutz\"
Sunt de acord cu toate cele exprimate mai sus mai putin ideea de restaurare a unei masini..

atunci poti participa la celelalte categorii, unde nu se restaureaza masina (incepatori, high-end sau/si desen de mana)

Quote:

Originally Posted by \"g_unit\"
...hmmm..intrebare...pot si colorate in adobe?cum e facut subaru asta de mine....

daca am zis concurs de desen de mana, eu zic sa-l lasam asa. daca vrei Photoshop sau orice alt program, te poti inscrie si la celelalte categorii :wink:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
deci nu am inteles !

atunci mai citeste odata ce-am propus eu. am facut o sinteza a ideilor propuse pana acum, intr-un mod organizat. citeste cu atentie.

Quote:

Originally Posted by \"mer|in\"
cand iti dai seama sa imi spui si mie ca nici io nu am inteles nimik HAOS HAOS

sunt ferm convins ca am fost foarte explicit. mai citeste odata :wink:

Quote:

Originally Posted by \"TazAlessam\"
si eu o intrebare: dupa ce se aleg masinile, si etapele concursului, bla bla se poate ca un om sa participe la mai multe categorii (incepator, desen de mana etc) ?

am propus mai sus:
Quote:

Originally Posted by \"TopArt\"
cei care participa, pot participa la ce sectiuni doresc, numai sa aiba timp si sa-i duca imaginatia si mouse-ul si mana !

sa vedem cum continuam. repet, ce-am propus eu e logic si multumeste pe toata lumea. mai cititi odata ce-am scris la pagina 9. TOPART OUT :wink:

c i k y 10-01-06 20:59

2 Attachment(s)
Imi dau si eu cu parerea..sper sa nu se supere nimeni.Mi se pare o idee foarte buna restaurarea unei masini vechi.In schimb modificarea unei masini din 5 unghiuri mi se pare foarte greu si de durata...nu e asa usor sa patrezi acelasi model de prag / spoiler / janta si ce mai trebuie in toate unghiurile.Asa se va vedea cine stie cu adevarat sa lucreze in Photoshop cu lumini,reflexii...

R-NOS15 10-01-06 21:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maskt\"
Mi se pare o idee foarte buna restaurarea unei masini vechi. Reconditionarea unei masini este ceva nou pentru acest forum.Asa se va vedea cine stie cu adevarat sa lucreze in Photoshop,cine stie sa caute imagini si cine are imaginatie... :idea:

total de acord :D

g_unit 10-01-06 21:23

TopArt doar am intrebat.hmmmm....ok.....eu acum astept......dar nu mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. se scrie g_unit nu g-unit :lol: :lol: :lol: TE KILLERESC :twisted: :twisted:

g_unit 10-01-06 21:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"R-NOS15\"
Quote:

Mi se pare o idee foarte buna restaurarea unei masini vechi. Reconditionarea unei masini este ceva nou pentru acest forum.Asa se va vedea cine stie cu adevarat sa lucreze in Photoshop,cine stie sa caute imagini si cine are imaginatie... :idea:

total de acord :D

R-NOS15...nu crezi ca'l doare p'ala saracu de cate ori sa dat cu capu de masa????adica come'on....a inteles ca \"nu trebuie\" sa depaseasca viteza legala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rares 10-01-06 21:31

Re

Maskt asta a fost si parerea mea de mai devreme .pt lucratori in photoshop e fff greu sa gasesti material din 5 unghiuri .si mai greu e brush.pt ca e multa munca reflexi lalalalala.nu stiu parerea mea e sa gasiti ceva mai cool sa se dea o tema cu toate elementele de tunning pe o masina sau nu stiu ceva greu dar nu o masina din 5 unghiuri.daca dati timp 3. luni :) la concurs :)) Nu toti au timp sa stea 24 din 24 pe o masina ca sa o faca Perfect .Nu stiu hotararea ramane la tine gratian :)

c i k y 10-01-06 21:34

Re:

Quote:

nu crezi ca'l doare p'ala saracu de cate ori sa dat cu capu de masa????adica come'on....a inteles ca \"nu trebuie\" sa depaseasca viteza legala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce-ai vrut sa demonstrezi prin vorbele astea?

g_unit 10-01-06 21:38

Re:

Quote:

Quote:

nu crezi ca'l doare p'ala saracu de cate ori sa dat cu capu de masa????adica come'on....a inteles ca \"nu trebuie\" sa depaseasca viteza legala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce-ai vrut sa demonstrezi prin vorbele astea?

nu ma refeream mah la tine...uitate la semnatura lui...si o sa vezi...cum se da ala cu capu de birou :lol: :lol: :lol:

axela 10-01-06 23:17

propunere masina pt concurs

tocmai am cumparat un rx7 gen a doua (turbo II)si nu am idee de tuning exterior.....ironia este ca o sa deschid un atelier de tuning si am nevoie de parerile voastre....
pe deasupra premiului daca se alege masina mea ca model am sa mai pun 1 milion peste......astept....

All times are GMT +2. The time now is 13:08.

- Copyright 2026 4Tuning