![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Ai PM.
|
iti multumesc frumos!!!
|
Sa cresti mare! :)
|
Buna ,
O Toyota Land Crusier 2,4 td sau 3,0 td intre ani 87-90 la ce bani mi-o aduci acasa? |
Din 1990, 2 usi, 2.4 td, 200.000km, 2600 euro.
|
salut...ma intereseaza un nissan skyline gts-t din 1995....cam la ce pret ar ajunge?? mersi mult
|
Iti caut maine si iti zic...sunt cam ocupat zilele astea.
|
Undeva in jur de 4500 ar fi un skyline care arata frumos, cu putini km...Vorbim de varianta GTS-T, care e mai ieftina.GTR e destul de scump...cred ca iesim undeva pe la 6500, depinde de ce gasim daca te hotarasti sa iei unul.
|
OK....mersi mult...pentru informatii..sunt foarte interesat de un GTS-T...sa imi lasi niste poze si detalii mai exacte...
|
sal, un bertone din 2001-2002 cabrio sau un vectra c cam ce bani mere ( app cu piele si ac )
|
Fara piele am gasit, adus la Bucuresti la 3400 euro.Cu piele sunt, dar scumpe si nu cred ca se merita...Aerul conditionat e pe toate din cate am vazut.
|
salut.poti gasi un astra g bertone 2.0T,eventual avariat?am nev in primul rand de motor si cutie..daca gasesti,te rog sa imi comunici si mie un pret.mersi
|
Quote:
sal ar merge s fara piele, vectra c-ul la ce bani tot asa 2002-2003 ? |
Quote:
|
Quote:
Benzinar de 1.8 din 2003, 3000 euro. Am mai gasit un Vectra C cu probleme la cutia automata, il pot aduce la 2200 euro sau la acelasi pret (daca e real, mi se pare suspect) ar mai fi un 2.0 T din 2003. Nu ma pot baza pe preturile la care ti-am zis ca poate nu-s reale...asa ca daca esti real interesat si ai banii, suna-ma la 0752101204 si intreb in anglia daca sunt disponibile si daca acela e pretul. In fine...un pret real si sigur la un Vectra C benzina adus la Bucuresti ar fi in jur de 3000 euro.Diesel ceva mai scump, undeva pe la 3400. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning