![]() |
Re: Vopsitorie Auto!
9 Attachment(s)
poze cu unele lucrari finalizate ... Vopsitorie Auto/Tinichigerie/Mecanica 0731 123 934
|
STUTZ .............UN 10 CU FELICITARI SUPER MULTUMIT SUPER PRET
|
salut ... am vrut sa astept sa vb si cu jakalu inainte sa postez aici dar te intreb direct pe tine... reconditionezi si jante ? adica sablat + vopsit ?
|
da reconditionez jante sablat+vopsit! Pt mai multe detalii 0731 123 934..bafta la toata lumea ... maine poze cu ce am mai terminat..ca multe sunt in ultima perioada :)
|
pt un matiz cat ai lua???
|
O sa le vedetzi pe ale mele :D
Da-i fortza acolo ca avea nevoie de o cosmetizare.A doua oare cand apelez cu incredere la el.Nu a mai sarit vopseaua dupa bara,dupa nimic din fata vopsit la voi.De la Imaxim aia atzi vazut si voi. Eu sunt multumit,apleatzi cu incredere. |
Quote:
Asteptam noi clienti 0731 123 934 ... bafta la toata lumea |
pune poze cu skoda rasturnata
|
super multumit si eu de munca facuta de baieti.super multumit si de pret.am mai vopsit masini si in service cu renume si tot nu a iesit asa frumos....bafta in continuare si la cat mai multe masini in fata garajului...........
|
poze poze poze cu skoda rasturnata nu se poate deoarece am fost rugat sa nu le postez :)
Vopsitorie auto 0731 123 934 .... vopsim si la cabina |
3 Attachment(s)
Restu dupa ce o si polisheaza :D
|
10 Attachment(s)
Poze cu lucrari finalizate si cu ce este in lucru!! Tinichigerie/Vopsitorie/Mecanica 0731 123 934
|
5 Attachment(s)
poze noi :)
0731 123 934 VOPSITORIE/TINICHIGERIE/MECANICA |
4 Attachment(s)
Poze cu lucrari finalizate...asteptam noi clienti 0731 123 934
|
Cine isi pune Mtechnik 2 ? ::rolleyes2
|