![]() |
Re: Need for Speed: Shift
Quote:
PS: De fapt posibil sa aveti Vista sau Windows 7, si poate cer alea atata...ceea ce nu e bine, pentru ca in XP vad ca grafica este perfecta...mai buna ca la grid, TDU, etc...deci nu stiu ce-ar aduce mult in plus dx10....incercati pe dx9... |
Nu stiu ce sa zic...majoritatea jocurilor noi le joc cu 8x aa pe 1680x1050 si nu am probleme...dar la acesta...nu stiu..si am si sp3
|
Quote:
|
Stiu..dar zic asa...shiftu il am dat pe 2x...dar degeaba
|
Update la drivere.
|
Am sa incerc maine alte drivere...daca nu ,incerc un reinstal la win...cine mai are probleme sa scrie aici sa vedem si noi ...poate gasim vreo solutie :D
|
Ce-i drept e ca eu il am instalat si Win si jocul pe un hdd WD din 2004 cu 2mb cache si 5400 rpm :) Maine imi ajunge WD caviar black de 1 tb , 32 cache si 7200 rpm si cu siguranta o sa mearga mai bine !
|
pe un dual core 1,8 1.24 ram si un 8500gt credeti ca merge ?:):D
|
Quote:
|
Jocul se descurca minunat, Nvidia a dat peste barba celor de la ATi cu jocul asta, nu mai pot tine pasu astia cu driverele. Toata lumea se plange de ati, pe toate forumurile...ati 4890 cu 25-35 de fps-uri mai mare rusinea.
Gameplay foarte misto, interior chiar realist, cu o singura exceptie...nu au pus sa se vada si picioarele, cum au facut cei din GRID. Cu un GTX 285 cu 8XAA average 80-100 fps. Un minus ar fi ca stai foarte mult la timpii de incarcare, in rest un joc minunat. |
Merge OK jocul... sa vad in continuare. ;)
|
Si eu tot posesor de ATI 4850 -> Se misca sub 30 FPS cand sunt multe masini (asta pe high, 1680x1050, 8x AA). Asteptam drivere noi, ca nu e normal ca un 9600GT sa scoata FPS peste un 4850.
|
Quote:
Quote:
|
Cred ca e din cauza la Nvidia Physx...daca il scot nu mai merge deloc si daca il las merge praf...cica daca apare catalyst v9.10 o sa mearga bine...dar cine stie cand apare...eu tot incerc sa il fac sa mearga bn...
|
vezi ca intr-un folder al dvd-ului cu nfs shift.. se afla un driver pt nvidia physx .. foloseste-l pe ala !
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning