Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan S13 - drift project (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/112100-nissan-s13-drift-project.html)

VWluci 08-04-09 15:03

Re: MC MATE S13 Drift project

Mate...se pare ca eu sunt mai incet la minte si de curand am aflat ca te dai pe Nissan. Am stat de am citit toate posturile, si de acum voi urmarii procesul Nissan :D .
Boss..felicitari pentru alegere si spor la treaba. Poate te dai la 4tuning days pe masina unui prieten ca in toamna te-ai dat bine cu BMW-ul.

bodyspeed 08-04-09 15:16

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 2221731)
Mate...se pare ca eu sunt mai incet la minte si de curand am aflat ca te dai pe Nissan. Am stat de am citit toate posturile, si de acum voi urmarii procesul Nissan :D .
Boss..felicitari pentru alegere si spor la treaba. Poate te dai la 4tuning days pe masina unui prieten ca in toamna te-ai dat bine cu BMW-ul.

Īn pauză cānd "oboseşte" Flo ..o i-a mate :-P .
Bafta Razvan să ne vedem cu bine!!! te-am pupat

MC Mate 08-04-09 22:52

merci baieti , ne vedem acolo, la masina se munceste in continuare, m-am apucat de inlaturat rugina din portbagaj, am dat bara spate jos pt a o pregati de vopsit si multe altele

B-20-w I S 12-04-09 15:34

bafta cu acest proiect indraznet...tuningul din romania se diversifica din ce in ce mai mult si e de bine ;) sa ai numai "succesuri" :D

MaTzA 14-04-09 19:25

foarte tare...te auzisem eu ca vrei sa-ti cumperi...dar nu stiam exact modelul. mult succes. o sa urmaresc topicul asta... imi plac lucrarile facute de la 0.

Keisuke 20-04-09 12:40

Hai mosu` sari cu poze si detalii, in ce stadiu esti? Baftoc cu modificarile\cofetarelile :hug:

MC Mate 20-04-09 12:51

de muncit se munceste insa nu am mai facut poze, o sa revin zilele astea cu poze recente

andi_cimpean 20-04-09 21:12

Tare...ce pot sa zic...
Nimic nu este mai marfa decat o masina cu istorie...acum ca istoria nu este neaparat una prea buna...asta nu mai conteaza;)
Mie unul imi vine rau cand vad atata cablaraie pe acolo...japonzele astea:lol:
Cand ii tragi vopseaua?...si la ce bodykit te-ai gandit?

P.S. Ii tragi verdele ala metalizat? :D

MC Mate 21-04-09 20:44

3 Attachment(s)
Azi am lucrat la masina am bagat peria in contraaripa sa o curat de terason si rugina pt a-i da grund iar si terason, am eliberat toata partea drepta la motor pt suduri si alte alea si am reusit sa rup si o bieleta de la bara stabilizatoare :D se putea sa nu se intample si ceva de genul asta :D nu se putea , am niste poze cu telefonu , cam nasoale dar intuitive :D a si am dat si intercoolerul jos

B-20-w I S 21-04-09 21:04

pai azi ai muncit cand e sarbatoare??? daia ai rupt bieleta...bafta cu proiectul

Guwy 21-04-09 21:35

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2255045)
Azi am lucrat la masina am bagat peria in contraaripa sa o curat de terason si rugina pt a-i da grund iar si terason, am eliberat toata partea drepta la motor pt suduri si alte alea si am reusit sa rup si o bieleta de la bara stabilizatoare :D se putea sa nu se intample si ceva de genul asta :D nu se putea , am niste poze cu telefonu , cam nasoale dar intuitive :D a si am dat si intercoolerul jos

Spor la treaba :D , bafta in continuare cu masinuta .

MC Mate 21-04-09 22:09

Quote:

Originally Posted by B-20-w I S (Post 2255106)
pai azi ai muncit cand e sarbatoare??? daia ai rupt bieleta...bafta cu proiectul

pai nus cum e asta dar azi jumate din oamenii care ii stiu erau la munca

B-20-w I S 21-04-09 23:14

e o vb batraneasca in popor care zice ca in zilele cu cruce rosie din calendar nu e bine sa muncesti pt ca e pacat, cel putin la bunici la tara in zi de sarbatoare nu ridica nimeni un ac de jos...in cazul in care esti obligat(gen angajat) poate doamne doamne trece cu vederea :d...app pe 23 e sf gheorghe si e cruce rosie vezi ce mai repari ca poate mai mult strici :))...

Keisuke 22-04-09 02:59

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2255354)
pai nus cum e asta dar azi jumate din oamenii care ii stiu erau la munca

Stai linistit ca jumatate din calendar e tot de o sarbatore, spor la cofetarit ! :caffine:

MC Mate 22-04-09 22:32

Quote:

Originally Posted by B-20-w I S (Post 2255615)
e o vb batraneasca in popor care zice ca in zilele cu cruce rosie din calendar nu e bine sa muncesti pt ca e pacat, cel putin la bunici la tara in zi de sarbatoare nu ridica nimeni un ac de jos...in cazul in care esti obligat(gen angajat) poate doamne doamne trece cu vederea :d...app pe 23 e sf gheorghe si e cruce rosie vezi ce mai repari ca poate mai mult strici :))...

stiu k e sf gheorghe k e si ziua mea de nume, deci poate asa ma iarta si ma ajuta sa mearga bine munca la masina :D

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning