![]() |
Re: Full Throttle racing team
Quote:
|
Deoarece siteul nu este gata, o sa folosim acest thread drept forum o perioada.....si dupa cum eram obisnuiti, acum faceam un tpic cu intalnirea de vineri....
Vineri, ora 19:00 intalnire Full Throttle in parcarea stadionului Ceahlaul.Va asteptam. |
ati deschis filiala in Bacau?
|
Quote:
|
as fi interesat de acest club. poate se reuseste ceva pe zona Bacau. Masina mea e cea din semnatura.
|
Frumoasa masina, daca mai sunt minim doi oameni inafara de tine sa pot da drumu la treaba este ok, putem deschide iarasi filiala.
Pentru detalii www.fullthrottle.ro (forum) ;) |
Quote:
|
cristi lasa si u un nr de tel.....eu maine vin in bc.....la festivalul moto....poate ne vedem pe acolo :d
|
ti-am lasat pm. ne auzim sambata
|
Quote:
|
e ok. iti las pm cu id de mess. eu oricum vin week-end-ul viitor in piatra sa dau niste examene la master si poate reusim sa ne intalnim, ca na...altfel e cand vb cu omul direct.
|
Ei bine, Filiala Full Throttle bacau este deschisa oficial, doritorii pot lua legatura cu userul cristi_s, el este fondatorul filialei :D
|
Ei bine, pot spune si rasufla usurat ca site-ul este gata(mai sunt unele retusuri de facut dar in mare parte este gata! New galerie foto, galerie video :D
http://www.fullthrottle.ro In continuare vor mai fi modificari asupra forumului da si acestea fiind nesimnificative.... |
site-ul este gata...felicitari domnului presedinte :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Nu mai misca nimic p'aci ?!? ...
Veniti si voi pe 23 August in Poligon ... la evenimentul organizat de Katana , nu ?!? Sa facem Oficial Intrarea mea in club , si cunostinta:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning