![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
parerea mea este ca toti participanti la acest gratar au fost castigatori:peace:
|
Da, bineinteles ca toti au fost castigatori, dar, asteptam totusi sa vedem clasamentul micului cel mai bun!
|
Sal all mi-a placut organizare si i-mi pare rau ca nu am stat si noi cu voi dar a fost o obligatie fata de pers cu care am fost.....si acuma o intrb pt voi stie cineva cam pe la ce pret se invarte un bloc motor pt golf 4 1.6 16V? nu de alta dar la intoarcerea noastra de la gratar B-20-MCC adica Claudiu a suferit un blow engine cu o gaura de circa 10-15 cm in blocul motor :(
|
Super Pozele! Bravo...chiar mi-a placut astazi din toate punctele de vedere...vreme, locatie, atmosfera, participanti si sper ca v-om repeta curant experianta in numar mai mare. Robert, m-ai omis din juriu! Clasamentul meu Micul G3 > Locul III - Eu:suspiciou & Restul :D, Locul II - Robert, Locul I - Claudiu. In concluzie, castigatori suntem toti la concursul de astazi - Castigatori IN GREUTATE bineinteles! :)) :D :))
Sorin :dance:- te rog nu ma uita cu motorasul de oglinda(dr) si am rugamintea daca imi poti pune toate pozele pe un CD (fac cinste) pentru Duminica viitoare. Felicitati inca o data pentru poze! :tetter: |
4 Attachment(s)
la faza cu clasamentul la cel mai bun mic sunt mai multe variante, depinde de gusturile fiecaruia. dar oricum a fost super frumos si singurii care au pierdut au fost cei care n-au venit. multumim andrei pt poze si sorin care si-a pus masina la dispozitia fotografului :)
|
bravoo baietii bine ca vati distrat eu am fost la pescuit de la 12 ca m-am trezit la 11 ca pensionarii
|
Quote:
Cum s-a intamplat? Cred ca as putea sa fac rost de asa ceva, va costa destul de mult dar ... On-topic: puneti si voi poze de la "gratarul" vostru ! |
Pai cum sa se intample mergea cu 200kmh eu eram in spatele si dintr-o data mult fum nu am mai vazut nimic toate masinile au incetinit si l-am vazut pe dreapta,cauza nu se stie exact inca posibil fisura in bloc,poate vom afla
|
200 km/h:shock:
|
Quote:
..200 ?!?................. |
Quote:
-multumim fotografilor !! - sugestie: o arhiva cu upload undeva ar fi extraordinara! Sorin, data viitoare, promitem ca apari si tu in mai multe poze -MICUL ..mic: cum a zis si nea' Bankaru, TOTI ati fost castigatori....iar gusturile nu se discuta. Eu am apreciat micul facut de tzap79...mananc mai condimentat...urmeaza apoi sorin si CVA - buni... -astept urmatoarea intalnire, poate intr-un cadru mai putin populat, poate in nr mai mare...si poate...fara inconfundabila pereche 600sel/gutzasistemturbo..... :D |
de mirare ca mergea cu 200 merg si eu cu 200 cu al meu
|
pai mai avea pedala si era abea la 4000 de ture deci nu era blana masina ara 105cp dar la viteza asta sa intamplat toata chestia din pacate
|
a si o intrb la golfuletul meu am vazut ca daca ma dau la ea i-mi creste apa peste 90 si nu stiu care ar fii problema,radiator schimbat cu tot cu termocupla antigel roz cred ca acum 3 luni au fost shimbate astea
|
Ca si participant si membru al juriului trebuie sa remarc urmatoarele: Din cauza dispersiei mari a orelor de trezire, era duminica ce naiba, campionatul de mici a fost fragmentat, lucru care a distorsionat putin rezultatele.Conform declaratiei de impartialitate semnata cu bere(fara alcool) cel mai bun mic a fost...pieptul de purcel cu coasta cu tot. Parerea mea..Cartonas galben pentru participantul care m-a facut sa nu cumpar mici de la Bia ca aduce el si... nu a mai venit.Una peste alta o reusita din toate punctele de vedere, multumim mult Sorine pentru locatie si pentru tot.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning