![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Vezi ca astept cu marei interes pachetelu de la tine, abia astept sa ajunga sa vedem ce si cum se aseaza pe masina! Bafta in continuare, urmaresc cu interes topicu' sa vad ce ii mai faci la masina ...
P.S. ca sa vopsesti calul ala, trebuie sa il dai intai cu fuller ca sa tina vopseaua ... dar ai mare grija, da o in straturi superficiale si cat mai multe, rand pe rand dupa ce se usuca fiecare strat in parte! Nu da mult din prima ca ai sa il strici, si o sa iti ramana efectul de vopsea scursa. Eventual daca vrei sa il protejezi poti sa ii mai tragi si cateva straturi de lac... dar nu cred ca merita pentru ca nu mai ai nimic lacuit in masina... |
omu ia pune la interval ce ti-ai mai comandat la masinutza ce ai mai pus pe ea?!!!!
oare cum am putea face cu plasticaraiele alea despre care am vb?!!! |
5 Attachment(s)
cu baietii e36 la miezul noptii . Cea mai mare intalnire e36 pe plan local :)) 320 , 318is , 2x 318 .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mosule dar tu ai pe masina genti de m3 e36 de unde le-ai acaparat?!!!!
frumoase poze cu motanii.. o intrebare la ce culoare te-ai gandit sau o refaci asta care este pe ea?! sa inteleg ca afacerea cu e46 diesel a picat? te astept pe la cluj la o bere..... spor la treaba |
1 Attachment(s)
Quote:
|
o intrebare pt gentile alea de 16 nu accep;ti si un schimb cu ceva mai neconformist:-P
|
Quote:
|
misto misto.. dupa parerea mea cred ca ai cea mai reusita linie dintre matzele alea :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ce include kitu de //M mergi pe tot pachetu sau doar spoilerele?!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning