![]() |
Re: Virtual Tuning
frumos, frumos!!!;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata asa arata: |
Dupa ce termin,incerc sa scot ceva din masina ta, numai ar fi bine o poza (cea de a doua ,in care se vede si fatza si lateralul) la rezolutzie mai mare (1600x1200) daca se poate. Daca nu ai ma descurc si cu asta, dar numai sapt. viitoare ;)
|
E ok astept ,iar poza nu am la rezolutie mai mare !;)
Bafta la concurs !!!!! |
2 Attachment(s)
TOMMY e ceva incredibil ce scoti din masini,eu is inca incepator si nu prea le stiu face...un golf5 sper ca nu va suparati ca mam bagat numa asa:-)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pana atunci postez Ducato-ul pt concurs, foarte aproape de a fi gata. Pareri?:D |
2 Attachment(s)
uitatzi....idei pt posesorii d a8...am terminat-o azi :)
|
Tommy,ai facut o treaba buna cu Ducato-ul,e o lucrare f reusita...poate iar sta mai bine cu geamuri fumurii...o idee,poti sa incerci daca vrei
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tommy...super misto ceea ce faci :),vad ca le ai tare bine cu brush`u si cu reflexiile...felicitari ;)...la mai mare :)...ducatto`u e super,mi`ar fi placut mai tare fara side-exaust,da` noah,gusturile nu se discuta...
..acu si io :) Silvia s14...eu mai mult pun accent pe C|P dar folosesc mult brush pt. adaptare... |
3 Attachment(s)
Un golf3...cel verde am vrut sa aiba un look mai agresiv...astept comentarii
|
cum faceti angeleye ?
|
1 Attachment(s)
asta am gasito pe undeva...mi se pare interesanta.
|
5 Attachment(s)
cateva Laditze virtual-tunate :
(din pacate eu nu va pot arata, cum o sal modifik pe al meu, pt ca nu ma pricep la Photoshop...) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning