![]() |
Re: TT mk2 S-line
Quote:
am zis si eu goanga.mie imi place cum suna. apropo:faina ideea cu ambulance.pun si eu pe a mea o poza cu cruce alba si ii voi spune dric.tot timpul s-ar putea sa fie ultimul drum.;) |
:))
Vai Rally ... po` sa vii sa`mi iei pulsul ? :)) mi`au crescut considerabil bataile inimii, mi s`a marit ficatul si cred ca am o durere de cap groaznica... Nice job si felicitari pt premiu... la cat mai multe diplome si poate pe viitor vom vedea o urcare mai buna pe podium ... Te pupa moldoveanu`... deh, cu "mintea`n colturi" :D:D |
buna buburuza ta arata mai bine in realitate aseara am vazuto si eu prin Crangasi sa ai grija de ea
|
Ambulanta ca ambulanta,dar asistenta....:shock:
Nu stiu de ce,am tot ezitat sa scriu aici pana acum,asistenta mi-a facut curaj:lol: Masina arata f bine,asta e clar.:-) |
Suna TARE, poate prea... Mie-mi place dar, cred ca o sa devina enervant. Ce finala ai?
|
enervanta pt mine nu e,nici mie nu mi-a placut la inceput..dar toti prietenii m-au incurajat s-o las asa..n-am finala,am scos-o,dar in curand o sa-i iau o evacuare,supersprint cred :)
|
Quote:
|
la ce sa puna silencer ?:) daca nu are finala .. :)
|
Frumoasa masina !
Ar fi chiar tare sa sune vecinii la salvare si sa se trezeasca cu un TT'u in fata blocului :lol: Succes ! |
Quote:
|
new stuff -> http://www.********/autoportret/autoportret_audi_tt.htm :D
|
Quote:
|
hai ca pana la urma am descoperit misterul :D felicitari :D
P.S: vezi ca plange lumea dupa poze UCA :D :D |
16 Attachment(s)
noi poze cu galusca mea :-P si un mic upgrade : Catback Milltek,difuzor carbon Osir DTM
|
mic update cu flashneta :) :D la mai multe sedinte foto graso, ca te cam zgarcesti la poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning