Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10978-e30-bh-04-aro-m5-power-nx.html)

andrey_ctyn 13-03-06 22:12

Re: BH 04 ARO

pakt ... era misto oricum .. spor la treaba cu noul tau proiect ;)

Most_Wanted 14-03-06 22:01

SA vedem noua bestieeeeeeeeee

holdo 16-03-06 14:43

1 Attachment(s)
pacat ca ai lovit-o era brutal l-am vazut anul trecut la International Tuning & Sound da is convins ca urmasu o sa fie si mai dur .... bafta!!!!

raul_rebelul2005 16-03-06 19:12

Ai mai.....pacat de masina,foarte faina era,am si eu un ursulet din'85,am vrut sa-l vopsesc ca si al tau:)dar am zis ca trebe sa fie unicat......te-am vazut la tuning&sound Oradea si mi-a placut,ai facut spectacol,cel mai mult mi-a placut cand ai iesit din masina:)tare de tot.....eu iti urez succes pe mai departe in realizarea proiectului,sa o faci tot asa faina cum era inainte.Bafta!!!Caut spoilere si praguri pt.al meu....daca ma-i putea ajuta......mai vb.....salut.

juana_man 17-03-06 10:55

hmm, beton!!!dc nu vi si u in sm la legalele noastre, oradea nu-iasa de departe.haideti si voi p la noi k noi v-am onorat cu prezenta noastra :D:D:D

DOMY_m3 17-03-06 22:15

Nu Prea Pun Noutati Ca Nu Prea Am Ce.masina E La Vopsit.dar Cand Aduc Acasa Si Incep Sa Montez Napoi ,promit Ca In Fiecare Zi Fac Poze Si Pun La Forum.

Most_Wanted 20-03-06 22:51

VREM POZEEEE!!!!!!!!!!!!
ce culoare o sa fie ...tot albastra ca nu am fost atent pe aici sa vad ce se mai vb

flaviutza 27-03-06 13:13

Dmy ne tii in suspans ? :-P
hai Domy cu pozele ca si eu sunt curioasa...:D
Bafta la munca si toate succesele posibile !!... sa iei toata cupele posibile !!
nu lasa una !!! ;)
Inca odata mult succes si bafta ! am incredere ca o sa fie printre cei mai tari ursuletzi din tara ca si cel vechi ..
daca nu iei vre-o cupa imi spui sa mergem sa o furam :D
Spor la munca si hai cu pozeleee ca deja si eu stau ca pe ghinpi ...

DOMY_m3 29-03-06 22:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
Pe Sambata Viitoare Am O Surpriza.vin Cu Poze!!!!!

siiiiiiiiiiiiiiiiiiii

SHOGUN-A8 29-03-06 23:14

Se vede ca iubesti ursii...:D
Pana la urma asta ce culoare va avea :?

DOMY_m3 30-03-06 07:58

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Se vede ca iubesti ursii...:D
Pana la urma asta ce culoare va avea :?

maine seara o sa vezi ce culoare o primit

valib 30-03-06 15:05

domy...hai sa te intreb eu ceva, ca nu sunt prea lamurit:)
masina a fost vopsita complet...nu? ai demontat instalatia electrica, bord, alte cabluri. Eventual a ramas volanul si coloana de directie, dar alea se pot acoperi.
nu inteleg de ce a trebuit sa acoperi geamurile, de fapt locul acestora.
dupa parerea mea era mult mai bine daca primea si pe acolo vopsea, ca doar nu ti-ai banuit de 200ml in plus...

intreb asta...fiindca sunt in tema(vopsitor auto)

mertan 30-03-06 20:10

probabil ca in interoir o fost vopsit o culoare. poate o antifonato si ca sa nu fie stropi in interior. parerea mea.

DOMY_m3 30-03-06 21:45

Quote:

Originally Posted by valib
domy...hai sa te intreb eu ceva, ca nu sunt prea lamurit:)
masina a fost vopsita complet...nu? ai demontat instalatia electrica, bord, alte cabluri. Eventual a ramas volanul si coloana de directie, dar alea se pot acoperi.
nu inteleg de ce a trebuit sa acoperi geamurile, de fapt locul acestora.
dupa parerea mea era mult mai bine daca primea si pe acolo vopsea, ca doar nu ti-ai banuit de 200ml in plus...

intreb asta...fiindca sunt in tema(vopsitor auto)

asta deocamdata numa fuller e.sambata vopsim masina.si de aia e acoperit ca cabina e dat cu rutcey si vopsit negru.ala deja e gata si sa nu stopeasca nici cu fuller nici cu vopsea albastru.
sambata seara vin cu pozele...

valib 30-03-06 21:54

rucsi ai vrut sa zici:)
ok, am prins ideea:)
spor la treaba:)

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning