![]() |
Re: BH 04 ARO
pakt ... era misto oricum .. spor la treaba cu noul tau proiect ;)
|
SA vedem noua bestieeeeeeeeee
|
1 Attachment(s)
pacat ca ai lovit-o era brutal l-am vazut anul trecut la International Tuning & Sound da is convins ca urmasu o sa fie si mai dur .... bafta!!!!
|
Ai mai.....pacat de masina,foarte faina era,am si eu un ursulet din'85,am vrut sa-l vopsesc ca si al tau:)dar am zis ca trebe sa fie unicat......te-am vazut la tuning&sound Oradea si mi-a placut,ai facut spectacol,cel mai mult mi-a placut cand ai iesit din masina:)tare de tot.....eu iti urez succes pe mai departe in realizarea proiectului,sa o faci tot asa faina cum era inainte.Bafta!!!Caut spoilere si praguri pt.al meu....daca ma-i putea ajuta......mai vb.....salut.
|
hmm, beton!!!dc nu vi si u in sm la legalele noastre, oradea nu-iasa de departe.haideti si voi p la noi k noi v-am onorat cu prezenta noastra :D:D:D
|
Nu Prea Pun Noutati Ca Nu Prea Am Ce.masina E La Vopsit.dar Cand Aduc Acasa Si Incep Sa Montez Napoi ,promit Ca In Fiecare Zi Fac Poze Si Pun La Forum.
|
VREM POZEEEE!!!!!!!!!!!!
ce culoare o sa fie ...tot albastra ca nu am fost atent pe aici sa vad ce se mai vb |
Dmy ne tii in suspans ? :-P
hai Domy cu pozele ca si eu sunt curioasa...:D Bafta la munca si toate succesele posibile !!... sa iei toata cupele posibile !! nu lasa una !!! ;) Inca odata mult succes si bafta ! am incredere ca o sa fie printre cei mai tari ursuletzi din tara ca si cel vechi .. daca nu iei vre-o cupa imi spui sa mergem sa o furam :D Spor la munca si hai cu pozeleee ca deja si eu stau ca pe ghinpi ... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Se vede ca iubesti ursii...:D
Pana la urma asta ce culoare va avea :? |
Quote:
|
domy...hai sa te intreb eu ceva, ca nu sunt prea lamurit:)
masina a fost vopsita complet...nu? ai demontat instalatia electrica, bord, alte cabluri. Eventual a ramas volanul si coloana de directie, dar alea se pot acoperi. nu inteleg de ce a trebuit sa acoperi geamurile, de fapt locul acestora. dupa parerea mea era mult mai bine daca primea si pe acolo vopsea, ca doar nu ti-ai banuit de 200ml in plus... intreb asta...fiindca sunt in tema(vopsitor auto) |
probabil ca in interoir o fost vopsit o culoare. poate o antifonato si ca sa nu fie stropi in interior. parerea mea.
|
Quote:
sambata seara vin cu pozele... |
rucsi ai vrut sa zici:)
ok, am prins ideea:) spor la treaba:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning