![]() |
Re: TURBINE!!!!!!!
deci "intregul ansamblu" insemnand ce anume? admisie / evacuare? in pretul mai sus mentionat intra up-grade-ul la turbina fara anexe? niste lamuriri te rog. In final care este rezultatul? ce presiune as putea obtine din turbina?10x
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la un polo G40 ce poti oferi?
|
Quote:
Merci! |
pt vw transporter 2004 se poate reconditiona turbina(3k) are axul blocat daca da spune-mi un pret estimativ si durata reparatiei [email protected]
|
Un ax de la o turbina de ford focus 1.8 TDDi 90 CP cat si in cat timp se poate livra...Mercic
|
omuliber nu mi-ai raspuns la pm.Poti sa aduci o turbina de Smart fortwo Brabus sau Roadster Brabus?? si cat costa?
Chiar ma intereseaza. |
am si eu de vanzare 3 turbine : 1 turbina gt1749va , hgr , 038253016 , v510 , 720855-5 , ihb00339r este de audi/passat motor 4 cilindri garrett
si 2 care sunt GT2056V ga3 070145701h 720931-4 ja310010f v250 pt touareg nu prea ma pricep oricum preturile sunt foarte bune daca le achizitioneaza cineva pe toate !!!!! mentionez turbinele SUNT NOI NOUTEEE, neprobate pe nici o masina ...... daca va intereseaza SUPER PRET pentru toate, contact pe privat pentru preturi .... |
Salut!
Am si eu doua turbine de bmw 524td an 1986.Ma intereseaza cat ma costa reconditionarea lor sau numai la una si sa las la schimb cealalta. Merci! |
Salut ...
Pentru un BMW 320 D , 2002 , 150Cp ... a inceput sa scoata fum alb ... si arunca ulei pe tzeava de esapament ... deci taules-baules turbina. Cat costa reconditionarea ? Eventual ma intereseaza si un Up-Grade daca se poate face la ea pentru o putere mai mare . Merci anticipat. |
Salut... am un Opel Astra G - motor 2.0 DTI - Y20DTH... turbina nu cred ca mai are mult... poate fi reconditionata? O pot schimba cu alta? Avnd in vedere ca vrea sa fac un chiptuning si sa ajung la 130CP (din 101 cat am acum) se poate pune o turbina mai mare (ca sa suporte rotatii mai multe)? As vrea niste preturi sa stiu in ce ma bag si un nr de telefon pe PM daca se poate...
Merci |
salut!am si eu o intrebare:am o alfa romeo 75 2.0td iar seria turbinei este k16 2005 A(kkk).vreau sa stiu ce turbina s-ar potrivi pt. un upgrade ?
cat costa reconditionata si la schimb cu k16-le.multumesc! |
0721.887.267
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning