Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/215-zona-comerciala-brasov-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   VAND Instalatii xenon cu garantie reala 2 ani inclusiv pentru becuri (https://forum.4tuning.ro/215-zona-comerciala-brasov-bazar-servicii-talcioc/108855-vand-instalatii-xenon-garantie-reala-2-ani-inclusiv-becuri.html)

Catalyn 25-01-10 21:48

Re: Instalatii xenon cu garantie reala 2 ani inclusiv pentru becuri

Quote:

Originally Posted by don_costelo (Post 3014618)
hmm sa iti iei si un telefon care inregistreaza apelurile pierdute sau eu stiu...poate unu la care sa si raspunzi ...sau poate nu iti pace soneria etc intri in meniu setari ,sunte...bla bla bla si totusi cred ca tie nu iti plac banii oricum fartilor Thunder e naspa nu va mai puneti Thunder E MADE IN VAPOR. dar fie cum vrei tu si thunder e la fel ca Fiatu' uite eu conduc un Fiat si sincer e masina de ca ca t.

daca ai vreo frustrare privind comunicarea foloseste cu incredere mesageria personala nu polua inutil topicul fiindca nu ti-a raspuns la telefon;pentru reclamatii si feedback exista topic dedicat

Quote:

Originally Posted by Agressive (Post 3014658)
Acest model de XENON este de calitate si ofera o vizualitate buna ?
PS: Daca imi pune XENON pe Angel Eyes pe GOLF 3 mai exact sunt ceva cerinte sa nu aibe probleme politia cu mine !?

iti raspund eu:Claudiu comercializeaza marca Thunder, importator Baulong, ceeace prezinti tu sunt alte produse a caror calitate sau garantie nu iti pot fii oferite si certificate de initiatorul acestui topic ; in general Politia se ia de orice luminita, ledulet sau neon, recomand 6000k care mentin spectrul alb daca mai ai intrebari altele decit cele referitoare la produsele prezentate formuleaza-le in p.m. userului @claudio81

realmitza 25-01-10 21:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by don_costelo (Post 3014618)
hmm sa iti iei si un telefon care inregistreaza apelurile pierdute sau eu stiu...poate unu la care sa si raspunzi ...sau poate nu iti pace soneria etc intri in meniu setari ,sunte...bla bla bla si totusi cred ca tie nu iti plac banii oricum fartilor Thunder e naspa nu va mai puneti Thunder E MADE IN VAPOR. dar fie cum vrei tu si thunder e la fel ca Fiatu' uite eu conduc un Fiat si sincer e masina de ca ca t.

xenon cumparat de la el de vreo 2 ani jumate si inca merge fara nici o problema

claudio81 25-01-10 22:39

Catalyn multumesc pentru informatiile oferite. Cum ai spus si tu si eu recomand din aceleasi motive 6000K.

Va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare legate de produsele pe care le comercializez.

Daca se intampla sa nu raspund la telefon probabil se intampla din motive intemeiate nu ca nu am chef sau nu am nevoie de bani.....

realmitza multumesc pentru precizare

xedos6 27-01-10 16:20

care model e mai recomandat? eu am o mazda xedos 6 cu h3 sau h7...nu stiu sigur.
care se vad mai bine? 6000k?8000k, 12000k?
s-a deschis magazinul de prezentare? unde se monteaza?
sunt curios daca ai benzi de leduri rosii...as vrea sa imi pun ca stop de frana(al3-lea suplimentar)si as vrea ceva mai lat...gen mercedes c sau cadillac, bentley...cat luneta de lat daca se poate.

claudio81 27-01-10 17:45

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3021105)
care model e mai recomandat? eu am o mazda xedos 6 cu h3 sau h7...nu stiu sigur.
care se vad mai bine? 6000k?8000k, 12000k?
s-a deschis magazinul de prezentare? unde se monteaza?
sunt curios daca ai benzi de leduri rosii...as vrea sa imi pun ca stop de frana(al3-lea suplimentar)si as vrea ceva mai lat...gen mercedes c sau cadillac, bentley...cat luneta de lat daca se poate.

Sal. Cel mai recomandat este 6000K. Magazinul nu s-a deschis, momentan functioneaza cel online. Montajele se efectueaza pe Str. lupeni nr. 9A pe baza de programare. Benzi cu leduri rosii nu am

claudio81 28-01-10 15:47

3 Attachment(s)
1 Octavia faza scurta+ lunga+ proiectoare, Logan cu bixenon, leduri pozitie

xedos6 28-01-10 19:17

mersi.cat ma costa sa imi montezi un stop pe frana suplimentar?
daca imi pun xenon la amandoua masinile imi faci vreo reducere?(un xenon plus un bixenon)

claudio81 28-01-10 21:14

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3025414)
mersi.cat ma costa sa imi montezi un stop pe frana suplimentar?
daca imi pun xenon la amandoua masinile imi faci vreo reducere?(un xenon plus un bixenon)

Ai pm

claudio81 30-01-10 15:10

2 Attachment(s)
Logan + Octavia

claudio81 02-02-10 20:16

2 Attachment(s)
lucrarile de azi

claudio81 06-02-10 16:46

3 Attachment(s)
2 xenonate + bord BMW E46

claudio81 09-02-10 15:33

1 Attachment(s)
+ 1 Golf V faza scurta + lunga

claudio81 12-02-10 16:14

3 Attachment(s)
Lucrari noi

claudio81 15-02-10 17:10

2 Attachment(s)
+ 1 Ford Focus si 1 bord cu lumina schimbata Octavia Tour

Dan bv 16-02-10 20:23

Cat mai e un kit H4 bixenon?

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning