![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
parca se vorbea de o cursa...
nu este de loc frumos de provocat cineva luand in ras exprimarea, de altfel extrem de uzuala in orice comentariu sportiv nu exista sport in care sa nu se foloseasca figuri de stil, chir deplasate, ceea ce acum oricum nu era cazul nu pot decat sa consider ca provocarea nu a avut intentionalitate, si nu penalizam fara precedente, in general va urez sa va reintoarceti cu succes la ideea de baza a topicului si sa lasati \"iesirile\" si aroganta deoparte |
Re:
Quote:
In opinia mea si Subaru e o caruta din anumite pdv, dar daca tu judeci oameni dupa masini esti jos de tot. :lol: *** oricum se pare ca pentru voi am ales un limbaj adecvvat si incepti sa ma intelegeti. |
Ar trebui sa iti lase posturile moderatorii , sa nu le stearga sa le citeasca toata lumea sa te cunoasca cu adevarat.
|
Re:
Quote:
pentru a exprima o prere pertinenta nu e suficient sa aiba user si propun sa verifici clonele cui sunt si daca intradevar au ceva de-a face cu cursele legale sau sunt turnatori de pe aici. Am sa ma abtin dar pentru asta e nevoie de interventia promta a moderatorilor. Eu pot discuta civilizat pana nu simt ca se intrec cu gluma si depasesc anumite limite. Nu am nimic personal cu ei dar de vorba buna vad ca nu inteleg. Poate tu ai alte metode, dar eu nu sunt obligat sa am rabdare cu nimeni mai ales ca am vazut prea multi de teapa lor. |
Re:
Quote:
nu ma cunosti! |
Cred ca trebuie sa ma scuz de faptul ca nu sunteti clone, m-am inselat, sau poate cva ascundeti lafel de bine :wink:
Nu ma intereseaza parerea voastra despre mine ca nu ma ajutati voi cu nimic, voi aveti doar idei si pretentii, dar mai bine ar fi daca in timpul liber chiar ati face ceva :wink: |
Nu te cunosc si nici nu vreu sa am ocazia sa te cunosc. Dar sa stii ca nu sunt clona nimanui. Urmaresc forumul de anul trecut din iuniu cand mi-am instalat net-ul si sunt user din august. Ma pricep un pic si in \"de-a curselor\". Cu toate ca n-am un bolid de \"nspe mii de cai putere\", am o masina de care sunt f multumit. Nu e galardo si nici Cielo si nici Subaru dar pt mine e f buna.
N-am avut ocazia sa ma inscriu la legale ca ma inscriam. |
Re:
Quote:
Sper sa realizezi unde ai sarit. Nu ma bucur sa jignesc pe nimeni desi o fac des pentru ca sunt plictisit de discutii sterile. Sa fi sanatos, sa-ti conduci masina cu grija si nu te mai baga peste altii care chiar au ceva de spus, iar daca ai ceva de spus mai mult ca sigur ca e o parere modesta, iar daca e mai mult noi o vom remarca si te vom felicita pentru asta. Am scris ca nu sunte-ti clone, am verificat si eu IP si pare ok din pdv asta. |
Sa stii ca eu am dat cu parerea. Daca e vina mea, parerea mea va facut sa va simtiti jigniti asta este. Nu cred ca am gresit cu nimic. O sa evit sa mai intru in discutiile in care esti si tu prezent. :roll:
|
Nu e vorba sa intri sau nu in polemici de aia suntem aici sa intram dar nu cred ca trebuie depasita o anumita limita si facute aprecieri care nu se fac.
Stiu e greu sa-ti vezi greselile si ai impresia ca altii au gresit mai mult. Este un sistem pe care daca-l inveti scara si-i intuiesti scarea de valori nu mai ai nici o treaba. Este importanta parerea oricui in sa spusa pe tonul care trebuie pentru a putea continua un dialog nu pentru a degenera. Nimeni nu ti-a spus sa pleci, sa iesi afara ...sau chestii de genul asta totul e sa te integrezi. |
Re: Andrei STI versus Ono Gallardo
|
Quote:
|
Vor sa invete de Subaru , vor cultura sa invete limba noastra!
Ma gandeam ca poate gasesc poze, filme... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning