![]() |
Re: Masina mea: Opel Astra F 88 NFS
6 Attachment(s)
Am luat niste jante pe 15" dar sunt cam grele si mi-e sa nu se duca planetarele....ce ziceti ?
|
Eu zic ca ti-ar trebui niste cauciucuri mai joase. 195 50 R15 ar fi ideal. In rest frumoase jantele si nu cred sa fie atat de grele ca sa cauzeze probleme.
|
gumele sunt 195 60 pe 15....deci zici ca nu e problema ? singura diferenta e ca se simte la directie, merge mai greu...deh..eram invatat cu 13" oricum, parca s-a schimbat si stabilitatea.
Ma oftic ca la jantele de pe spate nu pot sa pun capacele alea la prezoane ca imi ating de butucul ala care e in mijlocu lor...o idee ceva? o sa fac maine poze mai exact sa va arat si cum e sistemul de prindere la capacele alea si butucul de care zic... Urmeaza zilele astea cred ca plafonul negru.. |
sorry ... am postat aiurea
|
1 Attachment(s)
Am o intrebare: Ce rol are chestia aia incercuita cu rosu ? Nu pot sa pun capacele la jante din cauza ei, se poate scoate ? e vreun pericol ?
|
Poti sa pui o poza cu roata scoasa?
|
O sa-i fac miercuri ca tre sa schimb 2 gume pe spate ca sunt slick-uri
|
nu cumva este inel de centrare? eu la a mea le am de plastic:D
|
Quote:
ps. si la mine e de plastic :) ps2. faine jante trafy ;) daca la tine merge greu directia la 195 ...eu am 205 pe 16 , ai sa te'nveti :D |
1 Attachment(s)
cel mai simplu ar fi sa mergi la magazin sa iti cumperi niste inele de centrare...le dai pe astea jos si le pui pe alea...;) nu are ce sa strice
P.S. ce naibii se vede asa atasamentul ala? daca dai click pe el se vede roata...dar daca te uiti asa se vede "Nikita cu prietenul el" :lol: |
hai frate nu pot sa cred=)))) pe bune ?:))))))))) la mine se vede roata si cand e mica si cand o deschid:)))))) E clar..Nikita te urmareste:))
Inelele de centrare se gasesc la orice magazin de piese auto ? tre sa cer un model anume ? |
Inele de centrare m-am gandit si eu prima data, dar totusi cam in afara, de asta ti-am cerut poza cu roata scoasa, si trafy, eu am zis 195 50 R15 nu 195 60 R15.
|
momentan nu mai am bani ca vreau sa pun plasma......credeti ca e vreo problema cu planetarele sau pivotii cu jantele si gumele astea? sau cu servo?
|
Nu o sa fie chiar asa mare diferenta! Numai ca o sa se cunoasca un pic de tot la directie... si o sa schimbi un pic mai des ca inainte pivotii... Oricum foarte mare diferenta nu o sa fie!... Bafta maxima Valcea!
P.S. Foarte frumoase jantele :X ... Sa le stapanesti sanatos! BAFTA! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning