![]() |
Re: E30 - 89 G U W
Nu am terminat cu , colantarea ... este programata pentru sambata colantarea , mai sunt cateva finisaje de facut si nici baiatul care o va colanta nu are timp pana sambata .
Legat de munca nu am ce sa mai zic , cateodata nu mai am putere sa mai muncesc ... imi vine sa o vand , sa ma pun cu paru pe ea ... am zis eu la inceput ca este usor sa faci un urs ... dar nu este deloc asa cum am zis , este foarte , foarte multa munca si destui bani de bagat intr-un urs ca sa il faci bine . In viata mea nu m-as mai apuca de reconditionat o masina asa cum am facut la asta ... s-au cel putin nu m-as mai apuca singur si pana nu as avea o suma frumoasa de bani in buzunar inainte de a ma apuca . La masina asta din vechea caroserie nu a mai ramas decat scheletul cu usile si geamurile ... atat , in rest este totul schimbat ! Asta este , tinem capul sus pana la sfarsit si facem urmatorul pas :D ! Edit : Si am uitat sa precizez ca multe piese le-am primit cadou de la prieteni , nu le-am platit ... ca daca le mai plateam si pe alea ... eram depasit de situatie ! |
Quote:
|
Quote:
|
Deci ursu a trecut printr-o serie de schimbari.Bun.Foarte bun!Fratica...e urs.Si mai toti daca-i iei trebuie reconditionati.Uite eu unul mi-am luat o matza din 95 si sincer...ce n-as fi dat sa am un urs sa-l fac asa incet incet cu mana mea bineinteles cand este posibil.Bine ca-l ai, termina-l, fa-l bestial si garantat la sfarsitul proiectului nu-ti va parea rau ce ai obtinut la linia de finish!Respect si pe parcurs cand ai timp ceva poze!
|
Asa cum a zis si Cata, capu sus ! Cand va fi masina gata si toti cunoscatorii vor intoarce capul pt a vedea un urs restaurat total, satisfactia ta va fi totala !
|
frate din partea mea ai tot respectu,ai salvat un urs de la moarte sigura!!!!
|
3 Attachment(s)
.............................. maine poze din toate unghiurile , astazi mi-a fost lene sa o scot din garaj !
|
Quote:
Iese fortza boss !;) |
Quote:
|
Quote:
|
1000 Lei :D , 3 ani garantie !
|
bravo frate din "cotetu de gaini" care ai cumparat ai facut ceva frumos
|
Bine mai sunt multe de facut la ea , chiar destule :D ... de montat suspensia , de pus motorul , rotile , bara spate ... etc !
|
bv frate ma bucur pentru tine a iesit frumos iti urmaresc topicul mai departe:D chiar imi place si te respect;) bv
|
A iesit beton!Vezi daca poti sa faci un pret de criza pt Bercea :lol:!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning