![]() |
Re: Audi A4, B5 - ajutor!!!
si eu am facut stopurile negre8)...eu le-am facut cu un prieten...am dat jos stopurile, le-am curatzat, le-am matuit cu un smirghel fin, dupa care am dat 2 straturi de vopsea neagra cu pistolul la un interval de aprox 30 min...apoi am dat 2 straturi de lac, cred ca era de la Standox...daca nu ma insel...si au iesit destul de bine(cateodata m-i se par a fi mai negre ca si caroseria:lol:)
sunt facute de jumatate de an si nu am avut probleme cu ele... |
Quote:
|
Quote:
|
mai...promit sa pun niste poze cu stopurile...nu am momentan poze cu ele facute...si din pacate acum ceva vreme s-a gandit un mopedist sa franeze direct in mine...sa nu isi mai uzeze el placutzele de frana...si e putin "sifonata" in partea din spate...
este deschis un thread cu masina mea...dar nu am apucat sa pun mare lucru acolo... https://forum.4tuning.ro/126-masina-m...ml#post2847637 cred ca asta e adresa...:-P |
Quote:
|
Oricum eu as vrea sa-mi schimb stopurile si sa pun ceva cu leduri. Dar pana gasesc o sa le fac pe astea asa cum mi-ai spus.
|
intradevar, ies mai bine daca bagi vopsea in lac...dar eu le-am facut singur...si nu stiam chestia asta atunci...asa ca le-am facut cum am stiut eu:-P...in orice caz...si ale mele au luciu destul de fain;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
;)...mai pana acum nu am avut probleme...sper sa fie tot asa ca si pana acum...:-P
dupa cum am zis...stiu ca le-am facut prea negre...dar mie imi plac cum au iesit...si eu zic ca sunt destul de lucioase(in felul in care le-am facut eu fata de chestia cu bagatul vopselei in lac):D singura chestie ce am omis-o e ca nu am facut si "ochii de pisica" de pe bara:sad: |
Arata bine masina.Chiar ca, si ochii de pisica trebuiau facuti.
|
na lasa...noi sa fim sanatosi...toate la timpul lor!:D;)
|
frumoasa masina, iar tu ai facut'o si mai frumoasa. la stopuri negre, grila neagra si folii, daca vrei sa mergi pe aceeasi idee, sugestia mea ar fi sa te axezi pe jante negre. arata bine combinatia de alb cu negru... eu personal nu as pune acuma jante cromate.
legat de faruri, iarasi o parere strict personala (deci consider'o ca atare): angel eyes=bmw devil eyes=Audi modelul de faruri cum ai tu e ok pentru moment oricum... asteptam sa vedem "incaltamintea" bafta la tuning |
da... cu niste jante negre ar arata foarte frumos..
cat despre faruri.. lasa-le pe astea ca sunt frumoase:D |
Quote:
Multumesc pt. aprecieri baieti. P.S. numai tips-ul e cromat:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning